#wedding

101,412,202 posts

Loading...
ladies.manggaduaig Gelang India - Jodha Mampir yuk..... lagi banyak promo Natal...... 📱081215000415 0895338375909 #acesories #gelang #gelangindia #jewelry #indiajelewry #pasarpagimanggadua #ladies #jewelry #woman #hijab #promo #handmade #fashion #wedding #christmas #gift #clutch
서녕언니 결혼축하축하💐💫 간이랑 트윈룩 기념샷👯 - #주말 #일상 #결혼식 #천호 #이스턴베니비스 #웨딩 #셀카 #이쁘다 #today #wedding #selfie #twinlook #love #❤️
Our last batch poured until after Christmas!! Christmas orders are closed and the elves are packing away..xxx . #thankyou #christmas #soycandles #candles #gifts #work #love #closed #xmas #presents #melbourne #wedding #weekend #saturday #saturdaymorning #weekendvibes #australia #usa #smallbusiness #handmade #icansleepnow
Make up inspiration by @jasminelishava - Suci Rahmadhany akad nikah
Доброе утро! Несмотря на то, что за окном зима, у нас в наличии есть летние букетики😊😊😊 Салон цветов "ШЕББИ" - там где рождается красота😊⏰ мы работаем круглосуточно ☎+79878477655 / 977-655 👉What's app/viber Проспект Победы, 127 Сделайте заказ не выходя из дома через наш сайт https://shebby-rf.ru/index #Оренбург #Россия #красиво #новыйгод #праздниккнамприходит #зимниебукеты #happy #love #шебби #букет #розы #зима #счастье #flower #rose #flowerstagram #цветы #Orenburg #свадьба #прелесть #1 #шебби56 #букетневесты #свадебныйбукет #wedding #weddingflowersdecoration #goodnight #instagood #instagram #lake @ Салон Цветов Шебби ✨
Such a beautiful wedding! 👰🤵 Looking for the perfect team to take on your special occassion? Contact Patricia or Julie in our Private Events department, 818.360.1071 x 232. #weddingplanner #wedding #eventplanning #engagementseason #pvcc
Hallo sobat chapy ,Bulan Desember ini banyak banget yang merried ^_^ Yuk yg belum dilamar pacarnya buruan minta dilamar hehehe tapi jangan lupa bungkus seserahannya ke chapy aja ya kak ?? Ingat hanya chapy ^_^ bisa tanya" dulu follow ig : chapywrapping_giftshop /Wa : 0878-4315-3488 . . . #bungkuskadomu #seserahan #seserahannikah #seserahanlamaran #seserahankawin #seserahanpernikahan #mahar #wrapcreationchapy #wedding #pernikahan #engangement #tunangan #lamaran #weddinggift #chapywrapping_giftshop #yogyakarta #jogja #wrappingstation #teamwrappingchapy #wrapping #wrappingcreation #wrappingstore .
Dari tarikh 12.12 sampai hari ni banyak betul #throwback gambar2 #wedding . . Tapi bukan kami yg upload. Semua dari sahabat-saudara mara. . Terima kasih buat yg hadir time tu terutamanya team yg banyak bantu dari memasak-hidang-cuci-hias-floor manager-performance etc. . Maaf tak sempat nak layan semua. Siapa yg hadir time tu, tau la berapa ramai tetamu yg datang. Kadang tu terfikir juga, umi ni kahwin dengan artis ke apa? Giler ramai betul orang 😅😅😅 . Ni lah antara moment yg memang tak boleh lupa 😙😙 walaupun dah bertahun berlalu. . Korang mesti ada moment yg tak boleh lupa juga kan?
Salah satu kodrat ISTRI yg diinginkan SUAMI adalah bisa melahirkan bayi dari ‌RAHIMNYA sendiri. Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. Cek ‌ⓘⓖ kami!! PIN BBM D72D9EEF wa 085230104998 #duniahamilbunda #weddingorganizerjakarta #weddingorganizer #weddingplanner #weddingconcept #weddingtradisional #weddingku #tradisional #tradisionalwedding #luxurywedding   #tradisionalwedding #tradisionaljawa #weddingplanner #luxuryweddingorganizer #wedding #weddingorganizer #weddingorganizerjakarta #weddingtraditional #weddingplanner #weddingphotography #weddingday #luxurywo #luxurywedding #luxuryweddingbandung #luxuryweddingplanner #wojkt #wobdg #wo #weddingday #weddingdress #weddinginspiration #weddings #regrann ipolisi
Shinta Ayu Jogja Wedding Organizer "Percayakan kami merangkai momen terbaik di hidup anda" MUA : bu @ayu_vembryanto Venue : @gondanglegi_yk 📸 : @dimasadian ------------------------------------------ Informasi dan konsultasi silahkan menghubungi @dimasadian 08117244932 @ayu_vembryanto 08170422209 Jalan monjali no 136 (utara hotel tentrem) yogyakarta (0274) 561561
. . part 09 💒 . 親への手紙の時の写真なんだけど、あたしが泣くまでの写真をこんなに細かく撮ってくれたの誰❓爆笑🤣🤣 同じようなのめっちゃあるだけどwww . 結婚式ってさ、本当にどんな瞬間も不意打ちでとられるから見返すとどやばい顔の写真めっちゃあるだけどwww . 涙をこらえてる時のひきつりまくった顔とか載せるつもりなかったけどさ🙄w こんなに写真が繋がってるのが笑えたから載せとくw . . #wedding #happywedding #kimono #weddingparty #mywedding #bridal #weddingphotography #japanesegirl #instagood #likes #l4l #結婚式 #ウェディング #披露宴 #白無垢 #袴 #着物 #結婚式ヘア #和装ヘア #着物ヘア #花嫁 #プレ花嫁 #プレ花嫁卒業 #アルコラッジョ #親への手紙 #🤵👰#アゴ #年下旦那 #結婚式あるある #女将風
alhamdulillah siap 😘😘 selamat pengantin baru adik dd (majlis feb) semoga segala persiapan majlis dipermudahkan 😘😘 utk koleksi lain boleh klik #lolagoodies 50set yassin + mini tasbih comel tanpa minimum order (mix yassin >50/design) harga bermula drpd RM2.50-RM3.50/set mengikut tarikh & design yg dikehendaki *** utk mini tasbih comel sahaja RM2-RM3/pc ikut tarikh & design yg dikehendaki tanpa tempahan minimum *** HARGA TERMASUK PACKAGING PLASTIK & THANK YOU STICKER buku doa/yassin tidak dijual berasingan manik adalah jenis glass pearl multi tones - tidak terkopek - berat & berkualiti - bersaiz 8mm berminat boleh pm @ whatsapp tarikh, item & kuantiti www.wasap.my/60132989268.com https://www.facebook.com/lolagoodies89/ #goodies #doorgift #cenderahati #wedding #kahwin #aqiqah #kenduri #marhaban #keychain #tasbih #minitasbih #keychaintasbih #setyassin #setbukudoa #selangor #sabah total weight +/- 3kg
next page →