#themesong

140,341 posts

Loading...
Loading...
"yo yo ayo, yo ayo yo yo ayo, yo ayo yo yo ayo, yo ayo yo. setiap saat setiap waktu, keringat basahi tubuh. ini saat yang kutunggu, hari ini kan kubuktikan. kuyakin aku kan menang, hari ini kan dikenang. semua doa kupanjatkan dan sejarah kupersembahkan. harus fokus satu titik. hanya itu, titik itu. tetap fokus kita kejar dan lampaui batas. harus fokus satu titik. hanya itu, titik itu. tetap fokus kita kejar meraih bintang" (Meraih Bintang | Via Vallen | Official Theme Song Asian Games 2018) 🎶🏅🇲🇨 . (earphone recommended) 🎧 @viavallen @asiangames2018 #viavallen #meraihbintang #themesong #asiangames2018 #covermusic #coversong #coverlagu #coverindo #musiccover #musikindonesia #indomusikgram
Yeeeaayyy.. Horvil dah ada Theme song nya... wajah boleh tambah Tua tapi Jiwa harus tetap muda lah yaah... 😎 @horvil31 @rajasuangkupon @ucay01 @sutanhsb01 #horvil #jiwamuda #themesong #citayam #tugumacan #nanggerang #durenbaru #mibm
Horvil Original Theme Song #horvill #themesong #original #jiwamuda
🎙🎧🎙- Opening Ceremony Asian Games Jakarta-Palembang 2018 - Solo Jazz Piano Song Title: Gending Sriwijaya - Local song from South Sumatera (Palembang) Pianist: Joey Alexander Venue: Gelora Bung Karno Stadium, Jakarta. Just enjoy this MUSIC VIDEO. NO COMMERCIAL PURPOSE - All RIGHT GO TO THEIR RESPECTFUL OWNER #themesong #asiangames2018 #openingceremonyasiangames2018 #indonesia #proud #jazzpiano #briliantmusicians #wongkitogalo Cc: @brilliantmusicians
AYo dukung para atlet indonesia 🇮🇩🇮🇩💪💪 Sukses sbg juara dan sukses sbg tuan rmh theme song asian games 2018 Via vallen - meraih bintang #hits #indonesia #hitssong #hitssongs #hitsmusik #hitsmusic #laguhitsindo #laguhitsterbaik #laguhitsindonesia #zonamusic #zonamusik #themesong #themesongasiangames2018 #viavallen #meraihbintang #meraihbintangviavallen #asiangames2018 #indonesiajuara
BLINDED BY HIS GRACE ❤️ you can be too! Join me today at 5pm, share the love...spread the Word! A SAFE PLACE for everyone. #theplaceofdreams #gracefull #losthurtingbroken #godhasyouonhismind #yourpastisNOTyourfuture #graceisenough #stormzyneedstocomeandsingthatsong #themesong #blindedbyyourgrace #gracefullybroken #usefulpieces
Blue Bird - Naruto Shipuden (Theme Song) - Jadi sudah ngulik saya, buat ngajarin murid gitu lah.. Eh pas sudah bisa ni gmn cara maennya muridnya bosan dan ga jadi melatih ni lagu.. - Ga ada yg sia-sia - #bluebird #narutoshipuden #themesong #guitarcover #fingerstyleguitar #music
THIS IS VERY MUCH ME IN THE CAR. WARNING: DON'T SIT IN THE PASSANGER SEAT OF MY CAR. WILL FANGIRL IN THE DRIVER'S SEAT. #sorrynotsorry #otaku #lover #myheroacademia #mha #bnha #bokunoheroacademia #humor #themesong
Setiap saat setiap waktu Keringat basahi tubuh Ini saat yang kutunggu Hari ini ku buktikan Ku yakin aku kan menang Hari ini kan dikenang Semua doa kupanjatkan Sejarah kupersembahkan Terus fokus satu titik, hanya itu titik itu Tetap fokus kita kejar lampaui batas Terus fokus satu titik, Hanya itu titik itu Tetap fokus kita kejar dan raih bintang Yo yo ayo… yo ayo Yo yo ayo… yo ayo Yo yo ayo… yo ayo Yo yo.. ooo…ooo Yo yo ayo… yo ayo Yo yo ayo… yo ayo Yo yo ayo.. kita datang kita raih kita menang Kalau menang berprestasi Kalau kalah jangan frustasi Kalah menang solidaritas Kita galang sportifitas Kalau menang berprestasi Kalau kalah jangan frustasi Kalah menang solidaritas Kita galang sportifitas Terus fokus satu titik, hanya itu titik itu Tetap fokus kita kejar dan raih bintang Yo yo ayo… yo ayo Yo yo ayo… yo ayo Yo yo ayo… yo ayo Yo yo.. ooo…ooo Yo yo ayo… yo ayo Yo yo ayo… yo ayo Yo yo ayo.. kita datang kita raih kita menang Terus fokus satu titik, hanya itu titik itu Tetap fokus kita kejar lampaui batas Terus fokus satu titik, Hanya itu titik itu Tetap fokus kita kejar dan raih bintang 📷: @asiangames2018 #openingceremony #openingceremonyasiangames #openingceremonyasiangames2018 #themesong #themesongasiangames #themesongasiangames2018 #meraihbintang #viavallen #asiangames #asiangames2018 #ag2018 #energyofasia #senayan #gelorabungkarno #gbk #jakarta #stadion #stadium #view #views #fireworks
Probably something from AC/DC lol #music #themesong #whatsyours #game
"Show the #world You are as #bright As The #sun We Deserve to be the #One Invite your fearst come on, don't waste your time Raise the energy you'll shine And give your best Let God to the rest" - Bright as the Sun . . . #themesong #lyrics #asiangames2018 #brightasthesun
Anybody else notice the #rickandmorty #themesong is #invaderzim theme song? #adultswim
Penampilan Via Vallen menyanyikan lagu "Meraih Bintang" Theme Song of Asian Games 2018 membuat decak kagum jutaan pasang mata yang hadir di Stadion Gelora Bung Karno semalam _________ #AsianGames #OpeningCeremony #OpeningCeremonyAsianGames2018 #WonderfulIndonedia #AsianGames2018 #Jakarta #Palembang #IndonesianPride #ThemeSong #ViaVallen #MeraihBintang #ExploreIndonesia #IndonesiaCulture
The first thing that came to mind was Beethoven's 5th....no idea why 🤣 #themesong
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩 Bangga Indonesia bisa lakukan opening ceremony asian games seperti ini 👏👏👏👏 #asiangames2018 #viavalen #meraihbintang #themesong #openingceremony #Indonesia #GBK
Kohei and TiA are doing back-to-back performances for us on the main stage this weekend! First as the masquerade halftime show tonight, and then a full concert tomorrow at 1 PM. Don’t miss out! #ACC2018 #AnimeCalifornia #music #mainstage #naruto #themesong
View from a #trafficstop today. There’s a #silverlining in every #cloud . If only the #themesong from #Flashdance hadn’t come on. #ohwhatafeeling #SisterCrushSaturday @thejenniferbeals #Ifyou ’refondofsanddunesandsaltyair #provincetown #truro #capecod #nofilter
Ayo... Yo ayooo.... ayo ayo... Yo ayoo Hobby boleh metal, dengar dangdut goyang juga #mypresident #themesong #proudtobeindonesian #openingceremonyasiangames2018 @asiangames2018
Terus fokus satu titik, hanya itu titik itu.. Tetap fokus kita kejar lampaui batas... Terus fokus satu titik, Hanya itu titik itu... Tetap fokus kita kejar dan raih bintang... #vscocam #vscodaily #vsco #instadaily #photography #lookbookindonesia #ootdfashion #modern #style #fujifilmxa10 #mirrorless #camera #manstyle #boystyle #blue #summer #asiangames2018 #themesong #meraihbintang
4 years old today!!! Still we shake it off since 2014 & most of all it’s my #ThemeSong about my life and her’s as well #TS5 #1989 @taylorswift
🎶“Well here's to the hearts that you're gonna break Here's to the lives that you're gonna change Here's to the infinite possible ways to love you”🎶 #haveitall #jasonmraz #themesong #milo
Asian Games 2018 Theme Song Asian Games 2018 "MERAIH BINTANG" Vocal : Via Valen (Indonesia) #indonesia #asiangamesindonesia #asiangamesindonesia2018 #asiangames #asiangames2018 #themesong #themesongasiangames #themesongasiangames2018 #viavalen
Reflecting on one of the greatest. Aretha, you will be missed. #aretha #arethafranklin #queenofsoul #differentworld #themesong #rip
This Sunday, August 19th. 2018 at 11.03 AM Dutch time, the songs in GROOVIN' will be dealing with HONEYS AND SWEETHEARTS ❤️ For more, go to: www.radiorucphen.nl 🎵 To RE-LISTEN this broadcast afterwards, go to: www.radiorucphen.nl/programma-gemist/ Select 'Grooving', click '11.00 uur' and PLAY! #maastricht #heerlen #eindhoven #tilburg #roosendaal #middelburg #utrecht #delft #leiden #nijmegen #rotterdam #amsterdam #utrecht #denhaag #leeuwarden #groningen #zwolle #nyc #newyork #newyorkcity #kobe #tokyo #yokohama #slosradio #delft #goes #dordrecht #lief #liefje #lieverd
I’ll make music for your projects! 🎶🎵 🎼🗣 This is a sample of a song I’ve been working on, extremely rough! #epic #epicmusic #epicmusicservice #epicmusiccafe #epicmusicworld #music #orchestra #orchestral #trailermusic #moviemusic #producer #producerlife #musicproducer #videogamemusic #themesong #musicforlife #musicforthesoul
Did @travisscott make his own variation of Naruto theme song? ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #travisscott #lilbaby #gunna #youngthug #naruto #anime #boruto #themesong #yosemite #album #ecchi #music #decode #neji #sasuke #choji #hinata
🎶Certainly the Lord will guide me where I need to go. They can say. Anything they want to say. Try to bring me down, but I won't face the ground. I will rise steadily sailing out of their reach. Although they do try. How to make me feel that I, don't matter at all, but I refuse to fall. Tell me what I believe or loose faith in my dreams. ‘Cause there's a light in me that shines brightly yes.🎶 My theme song forreals. Mariah Carey - Can’t take that away. #mariahcarey #girlbye #canttakethataway #themesong
Semangat djoeang !!! Buat para atlit #Indonesia , official dan seluruh #crew penyelenggara . . . . . Lama ga up date #instagram ,,, ga ngerti kalo ada #yoayochallenge dalam rangka #support @asiangames2018 So, ya udah permak aj stok lama... Yang penting ikut berpartisipasi... Ga punya #ticket buat nonton langsung, di TiPi pun jadi lah... Yang penting bangga #indonesian jadi tuan rumah, ya ga sih ? #ayoindonesia Pokoknya Asian Games 2018, sporty fighting in #love deh, haha... Apa sih ? Ngaco ! Hahaaa . . . . . #latepost #asian #olympic #games #asiangames2018 #energyofasia #jakartapalembang #jakarta #palembang #sport #championship #viavallen #viral #themesong #meraihbintang #brightasthesun #dance #video #sumbar
Fighting crime, trying to save the world Here they come just in time The Power Puff Girls!!! Happy Days and Healthy Lifestyle's Sharing, Positive Vibes 😁🌞 #powerpuffgirls #metal #cartoons #dccomics #batman #themesong #supergirl #gym #healthylifestyle #rock #anime #manga #japan #nerd #nerdy #geek #geeky #dork #single #singlelife #summer #comics #comicbooks #sun #fun #happy #gaming #gamer #positivevibes
How inspiring! 🌈. #catdog #nickelodeon #themesong
next page →