#kpop

54,264,934 posts

Loading...
그녀의 구애는 당신 바로 그 당신을 위한것👌🏻 나 대신 구애 해주는 선우정아님 🌙🎶 #감사함미당 #룰루 #구애 #선우정아 #음악 #저녁 #느낌 #일상 #goodnight #mood #weekday #music #athome #atease #soulful #kpop #soundsapp #willingly #passionately #inlove 🔥
130k . . . Tunggu apa lagi? Mau bergaya keren, manis, cantik, mantap dan diakui ama temen2 yang kalangan atas? Buruan deh cek Instagram kami. Gak nyesel dan pastinya banyak pilihan!! Boleh request sesuai keinginan anda maka kami akan mengirimkan foto barang yang anda maksud tersebut. WA: 082276335288 Kami juga menjual berbagai barang Kpop disini. Medan, Indonesia #medanstore #store #medanshop #onlinestore #sweatercrop #ngetrend #kpop #jamannow #lfl #sweater #hoodie #baju #dll
Loading...
Tzuyu ah😩😩😭shes so gorgeous in everyway🤧🤧💛good morning from me to you (or goodnight 💤🌙) i had a dream that it’s Saturday but nope it’s only wensday haha , I have my favorite glasses today so that’s great :) and my albums come today too!☺️ — q: if you got to choose one free album right now what would you choose?📔 a: What is love monograph fbjwhdh the shipping is so expensive for that album so here I am not being able to afford it because I’m a broke human being :’)💗 [follow @jypc.tzuyu for more] #tzuyu #子瑜 #ツウィ #momo #sana #momo #mina #dahyun #chaeyoung #jeongyeon #jihyo #나연 #사나 #쯔위 #미나 #지효 #다현 #채영 #정연 #모모 #likey #heartshaker #whatisLove #tt #dancethenightaway #twice #once #수고했어_트와이스 #bdz #knockknock #kpop
😍😍😍 Do you purple him?😍😍😍 . . . SUKA BTS? Butuh INFO🔍 , FAKTA📣 , MEME👻 , TESIB🎉 , DLL💝 : {A L L A B O U T B T S} . . . FOLLOW(+LIKE+COMMENT) --> @n0chu.bts @n0chu.bts @n0chu.bts @n0chu.bts @n0chu.bts @n0chu.bts @n0chu.bts @n0chu.bts @n0chu.bts @n0chu.bts @n0chu.bts @n0chu.bts @n0chu.bts @n0chu.bts @n0chu.bts @n0chu.bts @n0chu.bts @n0chu.bts @n0chu.bts @n0chu.bts @n0chu.bts @n0chu.bts @n0chu.bts . . ⚠Jangan nge-stalk aja.. Di FOLLOW juga. . ⚠Yang AKTIF (komen/dll)ya gaess biar gw tambah semangat nge-post nya. . ⚠ Mau 'curhat' atau mau 'request' sesuatu.. DM aja, tapi gw rada(?) slow respon yee. . ⚠ 'Turn on (your) notification🔔' agar selalu tau update-an gw. . 🏃 I Just Use TWO language (for this account) ➡Indonesia & English🍃. . 👫 FOLLBACK/SFS/LIKEBACK : 'Comment' or 'DM'. . 🐤 Yang betah ya sama akun ini, kalo ada ke kurang-an.. Maaf ya🌹 dan kalo mau kasih SARAN, DM atau apa aja lahh terserah kalian. . 🌴 TAQ temen kalian. Bantu gw buat bangun akun ini bareng" ya sayy~. . 💣 Anti WAR ya.. Jangan tegang-tegang // di lemesin ajee, biar ena😌(*aku anak volozz kok, percaya-lah). . 🌷 Call me CHU {👣💋👯}. Owner nya 'ADEKNYA KIM TAEHYUNG/V'. Kuyy lah seru-seru an bareng🐨. . . . #bts #bangtan #bangtansonyeondan #beyondthescene #kimnamjoon #kimseokjin #minyoongi #junghoseok #parkjimin #kimtaehyung #jeonjungkook #rm #jin #suga #jhope #jimin #v #jungkook #btstaehyung #btsv #btsarmy #armyina #kpop #faktabts #infobts #btsupdate #bighit
🍯✨💖
【EXO 4 Million Commemorative Medal 🎖】 . I still can’t believe that I have this medal. My parents gave me as a bday gift but it was soooo hard to get and I thought I would never have it. It’s kind of funny now, if I think about it, that this baby arrived in the perfect time... But anyways~ I’m really honored to have it and I’m proud to be an EXO-L. I’ll keep supporting EXO no matter what. . . #KPOP #EXO #엑소 #4MillionSeller #EXOMedal #Chanyeol #찬열 #Collection #EXOCollection #KpopCollection #EXOCollector #EXOL
Что мы любим?Правильно: говорить, насколько сильно обожаем расписание в университете и хорошо приготовленную еду вне русапа. Ну и друг друга, конечно. С твоим днём, пупс 💕🎁 #happybirthday #19 #friends #russiangirl #armybts #bts #kpop
180919 ~ REALLY?!!♡ • 🤘 Follow @woollimstanid untuk mendapatkan informasi yang UPDATE dari WOOLLIM ENT, beserta IDOL - IDOLnya. 🤘 ========================================= 👉 Jangan lupa LIKE & KOMEN 👈 ☠ Follow sebelum ngeSTALK ☠ ❣ Tag teman kalian yang menyukai LOVELYZ ❣ ========================================= #woollimentertainment #woollimstan #lovelyz #lovelinus #babysoul #jin #jiae #sujeong #yein #kei #mijoo #jisoo #leejungyeop #LOVELYZ3RDWIN #HEAL #HEALING #APIECEOFSUMMER #kpop
Alhamdulillah selesai untuk program hari ini di SEKOLAH KLUSTER KECEMERLANGAN SK TAMAN MELAWATI 2 dan KAFA TAMAN SRI WATAN untuk ceramah maal hijrah semalam 😊 InshaAllah di tiga buah tempat SK DATO AKHIR ZAMAN,SUNWAY PUTRAMALL dan SK CHERAS JAYA,doakan agar semuanya berjalan mudah dan lancar 😘 Aku terpaksa guna matahari sebagai lighting tu yang mata mcm #kpop tu.hahahaha
HMM 69 JAM🌚🌚🌚 . . . Cr: @skysouul -hunny🐣 [Jangan lupa Follow📱Like ❤️dan komen💬] [Tag juga teman kpopers kalian 👭👫] #exo #kokobop #exol #exok #exom #kris #luhan #xiumin #suho #chen #lay #baekhyun #do #kyungsoo #chanyeol #kai #kimjongin #tao #sehun #smentertainment #kpop #konserhematalaexoL #weareoneexo #eℓyxion #lfl #fff #like4like #followforfollow #exosaranghaja
70K . . . Tunggu apa lagi? Mau bergaya keren, manis, cantik, mantap dan diakui ama temen2 yang kalangan atas? Buruan deh cek Instagram kami. Gak nyesel dan pastinya banyak pilihan!! Boleh request sesuai keinginan anda maka kami akan mengirimkan foto barang yang anda maksud tersebut. WA: 082276335288 Kami juga menjual berbagai barang Kpop disini. Medan, Indonesia #medanstore #store #medanshop #onlinestore #sweatercrop #ngetrend #kpop #jamannow #lfl #sweater #hoodie #baju #dll
▫️🌊▫️ . . ———————————————— Follow: @kkorean.styles for more ✔️ . Credit to original owners ✔️ . Like and comment to help with improvements✔️ . . ————————————————
終於有圖可以更啦! 期待來緊既IDEAL CUT 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Cr.Infinity8 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 #세븐틴 #SEVENTEEN #セブンティーン #seventeen #seventeenhk #hkcarat #carat #the8 #minghao #xuminghao #明浩 #徐明浩 #명호 #디에잇 #서명호 #ディエイト #kpop #kpophk
iconic 😖💖 -; qotd: ioi bias? -; a: nayoung !! -;song: bang bang by nicki jessie and ariana --- #blackpink #twice #bts #bigbang #exid #bangtan #korea #kdrama #sunmi #jungkook #somi #kard #4minute #seolhyun #kpop #suzy #gidle #mamamoo #tripleh #love #cube #yg #sm #exo #nct #pristin #loona #pristinv #got7
Omg ahjshjaagaga - - - - - - - #kpopfan #kpop #kpopmeme #memes
یاا هەمووی ئەوەی پۆست کرد با منیش بەژداربم😇😂 ئای بەس ئەمەوێ یەک شت بزانم حاڵی فانەکانی چیم چیم چۆنە دوای بینینی ئەم ڤیدیۆیە😂⁦👆🏼⁩ ئەی جۆنکووکم کە شازە😭💔 . ئەها ئینجا من هەر ئەبێ باسێکی جۆنکووک بکەم😂🤦 عینجا عەکطیڤ بن چونکە لە کاتی مەکتەبا زۆر شت پۆست ناکەم😇⁦☺️⁩✨ . #jiyeon ✨ . #jimin #bts #chimchim #kpop #kdrama #korean #army #kurdish_army #kurdisharmy #kurd_army #jungkook #song #yoongi #jin #seokjin #namjoon #rapmonster #taehyung #v #love #like4likes #like4likeback #likeforlikes #like4follow #박지민 #박지민bts #goranikurdi #exo #blackpink
Arena Korea × Sehun 📸 |180919| • Legendary 😭😭 #arenakorea
They are so cute omg i die😍😍😍 . #jhope #jimin #jungkook #bts #love #angels #kpop
53K . . . Tunggu apa lagi? Mau bergaya keren, manis, cantik, mantap dan diakui ama temen2 yang kalangan atas? Buruan deh cek Instagram kami. Gak nyesel dan pastinya banyak pilihan!! Boleh request sesuai keinginan anda maka kami akan mengirimkan foto barang yang anda maksud tersebut. WA: 082276335288 Kami juga menjual berbagai barang Kpop disini. Medan, Indonesia #medanstore #store #medanshop #onlinestore #sweatercrop #ngetrend #kpop #jamannow #lfl #sweater #hoodie #baju #dll
My babies are sleeping so soothing, calming and looking pretty omg soo cute i can't handle this
내 성격은 Half and Half Who knows? 공인으로서의 노력하는 Life Who knows? 큰 욕구는 자제하는 중 Who knows? 늘 공상에 차오르는 숨 Who knows? 편히 울고 싶은 거 I know 미친 듯 놀고 싶은 거 I know 사랑에 설레고 싶은 거 I know Ye I know I know I know Daydream (백일몽) 🏵️AlyHoseok #BTS #Boys #bangtanboys #Bangtan #bangtansonyeondan #Koreanboys #southkorean #korea #Kpop #JungHoseok #Hobi #Jhope #Hopeworld #Live #Mixtape #Daydream #Idol #aesthetic #likeforlikes #picoftheday #photography #방탄소년단 #防彈少年團 #정호석 #백일몽
RESFEBER.ID HANDCARRY BATCH#3 OFFICIALY OPEN 🛍️🎊 . Kamu bisa order produk apapun langsung dari Korea dan akan kita bantu carikan. 🔖 BT21 Products 🔖 K-Pop stuff (Album, Lightstick, Merchandise, etc.) 🔖 SUM Market goods 🔖 LINE Friends 🔖 Korean Makeup (cosmetic, skin care, etc.) 🔖 Starbucks Tumbler 🔖 SPAO, Uniqlo, MLB, Daiso etc. 🔖 Branded Stuff 🔖 ALL OF YOU WANT... (Big and dangerous goods are not acceptable) . Handcarry RESFEBER.ID bersifat Pre Order + Full Payment* Harga dijamin lebih murah karena handcarry langsung dari Korea❤️ . Close PO Handcarry : 19 Oktober 2018 Ready in Indonesia : 25 Nov 2018 . Further information, you can contact us : Line : @luf8225u (use @) Ig : @resfeber.hc Wa : 089654545706. . ~Resfeber your destination~ . *Shopee dengan syarat dan ketentuan #jastipkorea #koreajastip #jastipprodukkorea #jualprodukkorea #jastipkoreaoriginal #jastipkoreaori #jualkosmetikkorea #jasatitipkorea #kpop #hallyuwave #jualbt21 #kosmetikkorea #koreaskincare #merchandisekpopmurah #jastipmerchandisekpop #handcarrymerchadisekpop #handcarrykoreamurah #jualarmybomb #resfeberid #resfeberhc #army #bts #exol #carat #exo #jastipmurah #handcarry #jastipkoreamurah #handcarrykorea
4 MORE DAYS BABY COUPS AHHHH @saythename_17 #idealcutinkl
Lo kok?🤣🤣 . . . Cr: @exostan.ina -hunny🐣 [Jangan lupa Follow📱Like ❤️dan komen💬] [Tag juga teman kpopers kalian 👭👫] #exo #kokobop #exol #exok #exom #kris #luhan #xiumin #suho #chen #lay #baekhyun #do #kyungsoo #chanyeol #kai #kimjongin #tao #sehun #smentertainment #kpop #konserhematalaexoL #weareoneexo #eℓyxion #lfl #fff #like4like #followforfollow #exosaranghaja
other fandoms to their maknae: aww we must protecc // uwu unis:
뭐랄까 #쥐포 같은 노래를 하는 남자 #임창정 @imchangjung3309 - 늘 같은 맛 같아 피해보려다 일단 씹어 보면 황홀해지는 그런 맛의 노래 씹다보면 입 안이 추적추적해지는데, 그 추적추적해짐이 너무 좋은 노래 - 이번 앨범에서 타이틀곡보다 좋은 곡 #솔데픽 은, #지나고도같은오늘 #또생각이나서 - 물론 앨범 전 곡 다 듣진 못했습니다. 데헷. 제목으로 몇 곡 골라듣고 선택. - 언젠가 우리 마주치게 되면 웃으며 인사할까? 혹시나 서로를 알아보지 못하면...? 그대를 이 세상에서 만나 서로 알아본 것만으로, 너무나 감사하며 지나칠게요. - 분명히 #가을에어울리는노래
i forgot to dedicate a post for chowon but she wowed us again and again during pd48 unfortunately she didn’t get into izone but you know what she gained the respect and love of those around her and viewers and fans 😭 i was really sad when she didn’t make it like she held her tears so many times during the final and i just wanted to hug really badly but i couldn’t 😩 i hope cube debuts her very soon and she gets to show the world her talent in all areas LADIES AND GENTLEMEN HAN CHOWON ❤️ HAHSHSJSJSJSJZBAJAJSKSKSNSJJ 😂
[ 結 Answer 'Epiphany' Comeback Trailer Sketch ] -- Yawlah ini kenapa versi cutenya cuman dikasih atu biji doang dan sisanya hots semua???????😭🔥 Kalian suka seokjin versi CUTE or HOT (?) . btw, Baek nih gue kasih asupan suami gue kepada SeokJin stan😂😂💨💦 . . -sin🐱 -- 💟️Budayakan Like, Coment dan Tag temen kalian ❗Repost? Cr/Tag Please ✔Stalk disini, Follow »@infobts.ina2 « . #BTS #bangtanboys #bangtansonyeondan #kimnamjoon #kimseokjin #minyoongi #junghoseok #parkjimin #kimtaehyung #jeonjungkook #방탄소뎐단 #faktabts #btsid #btsindonesia #btscomeback #btsfunny #kpopmemes #bangtan #memebts #videobts #fangirl #ibighit #dagelankpop #army #kpop #factbts #infobts #infobtsina
y’all did the baby so wrong
don’t remind me that ish scary as hell even though it’s a weak horror movie AHSHSSJSJSJSHDJD
오늘은 퇴근하고 뭐하지~~~
🏷 are you a morning person?
I THOUGHT IWASTHEONLYONE NANSNSNDNSNSNSJS THIS IS WHAT WAS IN MY MIND ISTG IM SHOOK
Which outfit? 🌸 1,2 or 3 Comment 💜 • Please Follow me (@korean.stylez ) for daily Korean fashion 💜
imagine talking with him on the phone!🤤💕 /fake translation
Before I met him, I never knew what it was like to be able to look at someone and smile for no reason⁦..❤️⁩⁦☁️⁩ #تايهيونغ
For Sale!!! Kpop Lomo Cards RM 12/30pcs exc postage 📲Whatsapp/01133593852 #bts #got7 #wannaone #1o1 #kpop #rm12 #lomocads #forsale #loveyourself #army #exo #seventeen
•Repeated seesaw game• "They know they’ll get hurt if one person is missing, Because we don't want to be the villains" He impresses me all the time, with his lycris. And this song, "Seesaw" is so deep that makes you stare to the blank wall and think. Protect Min Yoongi and his poetry. . . . . . . . #draw #drawing #sketch #sketches #sketching #sketchbook #watercolor #watercolour #watercolorpainting #painting #paintingprocess #bts #btsfanart #btsart #army #fanart #art #kpop #kpopart #kpopfanart #artwork #artist #suga #btssuga #minyoongi #btsyoongi #yoongi #agustd #방탄소년단 #슈가 @bts.bighitofficial
next page →