#kingafiq

2,627 posts

Loading...
Feedback dari customer. Memang win lah. Korang tak kan nak tengok jer orang lain jadi cantik hensome menawan.. Tq kerana support @cowhite_by_kingafiqq Berminat hubungi kami dengan klik link di bio ya. #jerawatkecut #jerawatbatu #jerawat #jerawathilang #skin #muka #skincare #kosmetik #halus #mulus #putih #putihgebu #cowhite #collegen #auramen #kacak #hensome #padu #mercik #kingafiqq #codjb #codkulaisenai #produk #kekasihpaksarela #paknil #lawak #kingafiq
STOCK BARU SAMPAI πŸ”₯ Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . Airforce low all black⚫️ Size : 36 - 46 euro RM70 termasuk postage Harga asal RM90🀧 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
Loading...
STOCK BARU SAMPAI πŸ”₯ Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . Airforce low all whiteβšͺ️ Size : 36 - 46 euro RM70 termasuk postage Harga asal RM90🀧 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
STOCK BARU SAMPAI πŸ”₯ Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . Airmax galaxy Size : 36 - 45 euro RM75 termasuk postage Harga asal RM90🀧 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
STOCK BARU SAMPAI πŸ”₯ Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . Airmax all black Size : 36 - 45 euro RM75 termasuk postage Harga asal RM90🀧 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
LIKE & TAG YOUR FRIENDS TO WIN A TSHIRT GIVEAWAY. βœ…UNISEX βœ…100%cotton 160gsm βœ…saiz XS-5XL βœ…boleh pilih warna tshirt βœ…tahan lama masuk mesin basuh memang x de hal lah βœ…design ni boleh juga buat hoodie Harga RM45 πŸ“¦postage Semenanjung RM9 Sabah Sarawak RM13 Apa yang bestnya admin nak bagi harga gila2 promosi untuk followers kesayangan admin ni😊 Tapi Untuk 5 orang yang terawal je tau😊.lepastu admin tak nak bagi harga ni.019-3025541 atau klik link di bio😊 #sayajualonline #trashermalaysia #cumicumi #yusofdance #coffeprince #tshirtmurah #malaysia #fattahamin #fazura #neelofa #kualalumpur #johor #lawak #tshirtsantai #tshirtprintingmurah #hoodiemurah #bazaar #bazaarpaknil #bazaarkl #bazaarkarat #barangbaik #sayajualmurah2 #tshirtkualiti #instafamous ##kingafiq #terapiinstagram #perlis #sabah #sarawak #muziumnegara
Wowwww 😍😍😱 ramai yang dah order cowhite dengan kita. Tengok laa, x menang tangan nak packing barang2 yang anda order 😁😁😊 jom2 beli cowhite dan dapatkan kulit wajah anda yang peloles, putih, cantik dan sihat 😘😘😘 . . Kalau nak order boleh dm or wasap πŸ“² 0175129346 πŸ“² 0175129346 πŸ“² 0175129346 . . #cowhite #cowhitemalaysia #cowhiteskincare #cowhitecollagen #muamalaysia #kingafiq #terlajaklaris #ubatkurus #ubatcantik #putihgebu #peloles #follower #followme #dyxy #neelofa #elfiraloy #cantikcantik #dropship #turunberat #gajilumayan #masyuk
PROMOSIπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ„πŸŽ‹ . . NIKE ZOOM V2. Sangat selesa bila pakai. Ringan serta bergaya. Boleh pakai masa jumpa awekπŸ˜‚ . Harga Promosi RM90/RM95 SS Harga asal RM 95/RM100 SS . . Jika berminat boleh tekan link whatsapp yg ada dkat bio☝ . . #baju #bajumurah #hoodies #sayajual #sayajualhoodie #sayajualbaju #sayajualmurah #takpanaske #akuyangpakaikauyangpanas #kodahkenapa #kingafiq #kingcoco
STOCK BARU SAMPAI πŸ”₯ Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . Timberland rope dark brownπŸ‘ž Size : 40 - 45 euro RM85 termasuk postage Harga asal RM100🀧 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
STOCK BARU SAMPAI πŸ”₯ Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . Timberland rope light brownπŸ‘ž Size : 40 - 45 euro RM85 termasuk postage Harga asal RM100🀧 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
PROMO πŸ”₯ Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . Vans oldskool flower 🌸 Size : 35 - 40 euro RM75 termasuk postage Harga asal RM90🀧 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
Kelesss kooo jahhh....ada lipat...lipat...πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†...tiadaaa..gitewww Mencengkam otot perut makk...!! Customer weight 90kg...use XL..repeat order selepas XXL last 2 month..... ko mampuuuu... Dia sangat satisfied....happy kebabomm... So tunggu apa lagi.. Whatsap kita for order utk cepat ramping... 0162361400 0162361400 #shahalam #alamimpian #terapiinstagram #ajimaura #sifubads #kingafiq #irfankhairi #like4likes #follow #repostapp #family #beauty #love #sayang #beautyful #instafamousmalaysia #erezeki #ukhwati #instagoods #syukurselalu #dropshipper #surirumah #ibu #sayajualonline
STOCK COPY ORIGINAL BARU SAMPAI πŸ”₯ Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . GUCCI FLOWER 🌸 Size : 36 - 40 euro RM170 termasuk postage Harga asal RM190🀧 Copy ori market dia kalau dekat tempat lain RM200+ fuh . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
STOCK COPY ORIGINAL BARU SAMPAI πŸ”₯ Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . EQT ADV ALL BLACK 😍 Size : 39 - 45 euro RM165 termasuk postage Harga asal RM190🀧 Copy ori market dia kalau dekat tempat lain RM190+ fuh . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
Thnks sbb bgi info tentang nak dapatkan follower banyak dekat Ig.. #Kingafiq
STOCK COPY ORIGINAL BARU SAMPAI πŸ”₯ Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . EQT ADV BLACK WHITE 😍 Size : 39 - 45 euro RM165 termasuk postage Harga asal RM190🀧 Copy ori market dia kalau dekat tempat lain RM190+ fuh . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
STOCK BARU SAMPAI πŸ”₯ Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . Loafer slip on clarks πŸ’¦ Size : 40 - 45 euro RM85 termasuk postage Harga asal RM100🀧 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
STOCK BARU SAMPAI πŸ”₯ Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . Lv leather black πŸ’¦ Size : 40 - 45 euro RM85 termasuk postage Harga asal RM100🀧 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
STOCK BARU SAMPAI πŸ”₯ Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . Vans new skool high cut all black πŸ’¦ Size : 36 - 45 euro RM75 termasuk postage Harga asal RM90🀧 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
Hoodie yg cun lagi meletop. Sesuai utk lelaki perempuan semua boleh pakai . . . Harga RM40 Postage +RM8 utk Semenanjung/RM10 utk Sabah&Sarawak . . Jika berminat boleh tekan link whatsapp yg ada dkat bio☝ . . #baju #bajumurah #hoodies #sayajual #sayajualhoodie #sayajualbaju #sayajualmurah #takpanaske #akuyangpakaikauyangpanas #kodahkenapa #kingafiq #kingcoco
STOCK BARU SAMPAI πŸ”₯ Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . Nmd x gucci bee ❀️ Size : 41 - 45 euro RM85 termasuk postage Harga asal RM100🀧 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
STOCK BARU SAMPAI πŸ”₯ Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . Nmd x gucci brown❀️ Size : 41 - 45 euro RM85 termasuk postage Harga asal RM100🀧 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
STOCK BARU SAMPAI πŸ”₯ Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . Nmd x gucci black❀️ Size : 41 - 45 euro RM85 termasuk postage Harga asal RM100🀧 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
STOCK BARU SAMPAI πŸ”₯ Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . Timberland slip on light brown ❀️ Size : 41 - 46 euro RM85 termasuk postage Harga asal RM100🀧 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
STOCK BARU SAMPAI πŸ”₯ Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . Timberland slip on dark brown ❀️ Size : 41 - 46 euro RM85 termasuk postage Harga asal RM100🀧 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
STOCK BARU SAMPAI πŸ”₯ Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . Nmd runner core black grey❀️ Size : 41 - 45 euro RM85 termasuk postage Harga asal RM100🀧 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
RESTOCK BARANG HOT SELLING πŸ”₯ Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . Huarache all white❀️ Size : 36 - 40 euro RM80 termasuk postage Harga asal RM100🀧 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
Welcome our new agent from Bandar Seri Begawan... Warga Brunei...Limbang..Miri...you are getting closer... #bruneidarussalam Whatsap misz Diyana utk dapatkan rangkaian produk nursajat yg tip top super duper hebat....😍😍😍😍.. Folow ig diyana yg comel @dbeautycollection78 @dbeautycollection78 @dbeautycollection78 #bruneian #instabru #bruneifm #brunika #ajimaura #letsbengkong #skincarejanganmengata #beautiful #limbang #miri #eusahawan #bandarsribegawan #terapiinstagram #ajimaura #sifubads #kingafiq #irfankhairi #like4likes #follow #repostapp #family #beauty #love #sayang #beautiful #instafamousmalaysia #erezeki #ukhwati #instagoods #syukurselalu #ibu
RESTOCK BARANG HOT SELLING πŸ”₯ Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . Huarache maroon❀️ Size : 36 - 40 euro RM80 termasuk postage Harga asal RM100🀧 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
STOCK BARU SAMPAI‼️ Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . Vans oldskool maroon 😍 Size :35 - 44 euro RM65 termasuk postage Harga asal RM80🀧 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
RESTOCK BARANG HOT SELLING πŸ”₯ Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . Airmax galaxy Size :36 - 45 euro RM75 termasuk postage Harga asal RM90🀧 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
RESTOCK BARANG HOT SELLING πŸ”₯ Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . Airmax all black Size : 41 - 45 euro RM75 termasuk postage Harga asal RM90🀧 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
STOCK BARU SAMPAI‼️ Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . Vans oldskool bw 😍 Size :35 - 44 euro RM65 termasuk postage Harga asal RM80🀧 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
STOCK BARU SAMPAI‼️ Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . Nike sb janoski all black😍 Size : 41 - 45 euro RM80 termasuk postage Harga asal RM100🀧 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
STOCK BARU SAMPAI‼️ Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . Nike sb janoski bw😍 Size : 41 - 45 euro RM80 termasuk postage Harga asal RM100🀧 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
Korang.. Beza tak kulit Afiqq dulu dan sekarang?. Dulu kulit Afiq kusam gelap. Sebab dulu dia suka main bola tengah panas. Tapi sekarang dia dah tukar arah. Dia pakai product #cowhiteskincare ni, dalam masa 7 hari jer kulit dah nampak berubah, cerah and nampak putih. Pore-pore yang ada kat kulit semua kecut . And paling best, bila ada jerawat yang baru nak tumbuh tu, dia terus tepek toner dalam set skincare, esok terus hilang jerawat tu. Korang tak nak cuba satu ke ? RM 170 jer, offer skrg and 99% berkesan . Terus whatsapp 010 7110639 atau tekan link dkt bio utk order . Nanti saya reply okay πŸ€— #kingafiq #trustedseller #datoaliffsyukriterlajaklaris #kulit #kusam #jerawatkecut #jerawat #jerawathilang #produk #skincare #putihgebu #hensome #awsome #bazarpaknil #bazarmalaysia #onlineshop #igonlineshoppe
πŸŽ‰PROMO πŸŽ‰ Untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . Superstar floral Size : 36 - 40 euro RM65 termasuk postage Harga asal RM80🀧 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
πŸŽ‰PROMO πŸŽ‰ Untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . Superstar gucci Size : 36 - 40 euro RM65 termasuk postage Harga asal RM80🀧 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
NEW ! NEW !NEW!!!!!!βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– MURAHMURAHMURAHMURAHMURURAH. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©NEW ! NEW ! ⬆️ GRED : COPY ORI AIRMAX ZERO Size 40euro - 44euro Harga murah sahaja RM185😍 Postage free ke seluruh malaysia Free keychain and spinner Postage free!!!!!!!!!!! βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– πŸ€™πŸ»Barang copy ori,tapi selesa gila beb,srs tak tipu,rase macam ori πŸ€™πŸ»mahal tapi kualiti tinggi(takdelah mahal sangat pun)πŸ‘ŒπŸ» β€’ READY STOCK β€’ READY STOCK β€’ READY STOCK β€’ READY STOCK β€’ READY STOCK β€’ READY STOCKπŸ‘ βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– πŸ‘INI BARANG BAIK PUNYE πŸ‘ BARANG READY STOCK πŸ‘ DIJAMIN SELESA πŸ‘ BOLEH TUKAR KALAU ADA MASALAH βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– INTERESTED? CALL ATAU WHATSAPP: πŸ’ž πŸ“²0198763942.......... πŸ˜‡ βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– πŸ‘ βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– πŸ‘STOCK LIMITED! πŸ‘ORIGINALSTOCK βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– #kasutcun #hargalawa #mmgcun #sneakerssmart #kingzone #hipstwr #classicalera #destination #nice #malaysianproducts #copyori #qualitytop #negosampaijadi #laibeli #patutbeli #belijual #murahcun #top10 #up #jgntakbeli #neelofa #kingafiq #fattahamin #emmamaembong #kualititerbaikk
NEW ! NEW !NEW!!!!!!βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– MURAHMURAHMURAHMURAHMURURAH. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©NEW ! NEW ! ⬆️ GRED : COPY ORI AIRMAX ZERO Size 40euro - 44euro Harga murah sahaja RM185😍 Postage free ke seluruh malaysia Free keychain and spinner Postage free!!!!!!!!!!! βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– πŸ€™πŸ»Barang copy ori,tapi selesa gila beb,srs tak tipu,rase macam ori πŸ€™πŸ»mahal tapi kualiti tinggi(takdelah mahal sangat pun)πŸ‘ŒπŸ» β€’ READY STOCK β€’ READY STOCK β€’ READY STOCK β€’ READY STOCK β€’ READY STOCK β€’ READY STOCKπŸ‘ βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– πŸ‘INI BARANG BAIK PUNYE πŸ‘ BARANG READY STOCK πŸ‘ DIJAMIN SELESA πŸ‘ BOLEH TUKAR KALAU ADA MASALAH βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– INTERESTED? CALL ATAU WHATSAPP: πŸ’ž πŸ“²0198763942.......... πŸ˜‡ βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– πŸ‘ βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– πŸ‘STOCK LIMITED! πŸ‘ORIGINALSTOCK βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– #kasutcun #hargalawa #mmgcun #sneakerssmart #kingzone #hipstwr #classicalera #destination #nice #malaysianproducts #copyori #qualitytop #negosampaijadi #laibeli #patutbeli #belijual #murahcun #top10 #up #jgntakbeli #neelofa #kingafiq #fattahamin #emmamaembong #kualititerbaikk
NEW ! NEW !NEW!!!!!!βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– MURAHMURAHMURAHMURAHMURURAH. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©NEW ! NEW ! ⬆️ GRED : COPY ORI AIRMAX ZERO Size 40euro - 44euro Harga murah sahaja RM185😍 Postage free ke seluruh malaysia Free keychain and spinner Postage free!!!!!!!!!!! βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– πŸ€™πŸ»Barang copy ori,tapi selesa gila beb,srs tak tipu,rase macam ori πŸ€™πŸ»mahal tapi kualiti tinggi(takdelah mahal sangat pun)πŸ‘ŒπŸ» β€’ READY STOCK β€’ READY STOCK β€’ READY STOCK β€’ READY STOCK β€’ READY STOCK β€’ READY STOCKπŸ‘ βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– πŸ‘INI BARANG BAIK PUNYE πŸ‘ BARANG READY STOCK πŸ‘ DIJAMIN SELESA πŸ‘ BOLEH TUKAR KALAU ADA MASALAH βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– INTERESTED? CALL ATAU WHATSAPP: πŸ’ž πŸ“²0198763942.......... πŸ˜‡ βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– πŸ‘ βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– πŸ‘STOCK LIMITED! πŸ‘ORIGINALSTOCK βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– #kasutcun #hargalawa #mmgcun #sneakerssmart #kingzone #hipstwr #classicalera #destination #nice #malaysianproducts #copyori #qualitytop #negosampaijadi #laibeli #patutbeli #belijual #murahcun #top10 #up #jgntakbeli #neelofa #kingafiq #fattahamin #emmamaembong #kualititerbaikk
πŸŽ‰PROMO πŸŽ‰ Untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜 . Airforce low all white Size : 36 - 45 euro RM70 termasuk postage Harga asal RM90🀧 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarangπŸ“² . #kasutmurah #sneakermurah #murahsneaker #sneakerreadystock #bajumurah #murahsneaker #malaysia #sneakermurahmalaysia #murahkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo #kingafiq #promosikasutmurah #bajumurah #begmurah #bagpackmurah #ootd
next page →