#kingafiq

2,961 posts

Loading...
RM35 RM35 RM35 RM35 SAHAJAAA! . French material (lebih lembut dari crepe biasa) 😉 . New design😘 . EXCLUDE POSTAGE 👆 . Wuishhhhhhh lawa orang tinggi pakai kan 💋 syantekkkkkk nyaaaaaaaaaa💞 . . #kurtimurahmalaysia #kurtiborongmurah #kurticantik #tiktok #instafemes #bajumurah2 #mirafilzah #missfazura #kingafiq #datoalifsyukri #datoserivida #datoaliffsyukri #syintagila #safieyilias #u #uum #uia #iium #upm #uitm #upsi
RM35 RM35 RM35 RM35 SAHAJAAA! . French material (lebih lembut dari crepe biasa) 😉 . New design😘 . EXCLUDE POSTAGE 👆 . Wuishhhhhhh lawa orang tinggi pakai kan 💋 syantekkkkkk nyaaaaaaaaaa💞 . . #kurtimurahmalaysia #kurtiborongmurah #kurticantik #tiktok #instafemes #bajumurah2 #mirafilzah #missfazura #kingafiq #datoalifsyukri #datoserivida #datoaliffsyukri #syintagila #safieyilias #u #uum #uia #iium #upm #uitm #upsi
Loading...
RM35 RM35 RM35 RM35 SAHAJAAA! . French material (lebih lembut dari crepe biasa) 😉 . New design😘 . EXCLUDE POSTAGE 👆 . Wuishhhhhhh lawa orang tinggi pakai kan 💋 syantekkkkkk nyaaaaaaaaaa💞 . . #kurtimurahmalaysia #kurtiborongmurah #kurticantik #tiktok #instafemes #bajumurah2 #mirafilzah #missfazura #kingafiq #datoalifsyukri #datoserivida #datoaliffsyukri #syintagila #safieyilias #u #uum #uia #iium #upm #uitm #upsi
RM35 RM35 RM35 RM35 SAHAJAAA! . French material 😉 . New design😘 . EXCLUDE POSTAGE 👆 . Wuishhhhhhh lawa orang tinggi pakai kan 💋 syantekkkkkk nyaaaaaaaaaa💞 . . #kurtimurahmalaysia #kurtiborongmurah #kurticantik #tiktok #instafemes #bajumurah2 #mirafilzah #missfazura #kingafiq #datoalifsyukri #datoserivida #datoaliffsyukri #syintagila #safieyilias #u #uum #uia #iium #upm #uitm #upsi
RM28 RM28 RM28 RM28 SAHAJAAA! . . EXCLUDE POSTAGE 👆 . Wuishhhhhhh lawa orang tinggi pakai kan 💋 syantekkkkkk nyaaaaaaaaaa💞 . . #kurtimurahmalaysia #kurtiborongmurah #kurticantik #tiktok #instafemes #bajumurah2 #mirafilzah #missfazura #kingafiq #datoalifsyukri #datoserivida #datoaliffsyukri #syintagila #safieyilias #u #uum #uia #iium #upm #uitm #upsi
RM28 RM28 RM28 RM28 SAHAJAAA! . . EXCLUDE POSTAGE 👆 . Wuishhhhhhh lawa orang tinggi pakai kan 💋 syantekkkkkk nyaaaaaaaaaa💞 . . #kurtimurahmalaysia #kurtiborongmurah #kurticantik #tiktok #instafemes #bajumurah2 #mirafilzah #missfazura #kingafiq #datoalifsyukri #datoserivida #datoaliffsyukri #syintagila #safieyilias #u #uum #uia #iium #upm #uitm #upsi
CONTEST 1.0 😘 PEMENANG MENERIMA BAJU KURTI FREE JE GUYSSSSSS SEPERTI GAMBAR DIATAS 😉 . . 🙋NAK MENANG CONTEST ALEEN DENGAN SYARAT 👇 1. LIKE / REPOST 2. COMMENT "AZ" 3. TAG FRIENDS 4. FOLLOW ACC👇👇 @acuityofzealous @acuityofzealous . SENANG JE KAN ? 💃 JOM SERTAI ! 👼 HADIAH LUMAYANNNN 👯 #contest #contestbaju #contestgiveaway #contests #contestalert #kurtimurahmalaysia #kurtiborongmurah #kurticantik #tiktok #instafemes #bajumurah2 #mirafilzah #missfazura #kingafiq #datoalifsyukri #datoserivida #datoaliffsyukri #syintagila #safieyilias #u #uum #uia #iium #upm #uitm #upsi
RM25 RM25 RM25 RM25 SAHAJAAA! . . EXCLUDE POSTAGE 👆 . Wuishhhhhhh lawa kannnn dia pakai kan 💋 syantekkkkkk nyaaaaaaaaaa💞 . . #kurtimurahmalaysia #kurtiborongmurah #kurticantik #tiktok #instafemes #bajumurah2 #mirafilzah #missfazura #kingafiq #datoalifsyukri #datoserivida #datoaliffsyukri #syintagila #safieyilias #u #uum #uia #iium #upm #uitm #upsi
RM28 RM28 RM28 RM28 SAHAJAAA! . Available saiz M sahaja 😉 . EXCLUDE POSTAGE 👆 . Wuishhhhhhh lawa orang tinggi pakai kan 💋 syantekkkkkk nyaaaaaaaaaa💞 . . #kurtimurahmalaysia #kurtiborongmurah #kurticantik #tiktok #instafemes #bajumurah2 #mirafilzah #missfazura #kingafiq #datoalifsyukri #datoserivida #datoaliffsyukri #syintagila #safieyilias #u #uum #uia #iium #upm #uitm #upsi
RM25 RM25 RM25 SAHAJAAA!!!! . . . Exclude postage 👆 . Lekaihhhhh jom grab baju² kurti aleen yang murah2 dan design yang syantek2 ni ..tak rugi uollsssss murah tapi syantek materialnya dan corak2 nya 😘😘😘 #kurtimurahmalaysia #kurtiborongmurah #kurticantik #tiktok #instafemes #bajumurah2 #mirafilzah #missfazura #kingafiq #datoalifsyukri #datoserivida #datoaliffsyukri #syintagila #safieyilias #u #uum #uia #iium #upm #uitm #upsi
RM25 RM25 RM25 SAHAJAAA!!!! . . . Exclude postage 👆 . Lekaihhhhh jom grab baju² kurti aleen yang murah2 dan design yang syantek2 ni ..tak rugi uollsssss murah tapi syantek materialnya dan corak2 nya 😘😘😘 #kurtimurahmalaysia #kurtiborongmurah #kurticantik #tiktok #instafemes #bajumurah2 #mirafilzah #missfazura #kingafiq #datoalifsyukri #datoserivida #datoaliffsyukri #syintagila #safieyilias #u #uum #uia #iium #upm #uitm #upsi
RM25 RM25 RM25 SAHAJAAA!!!! . . . Exclude postage 👆 . Lekaihhhhh jom grab baju² kurti aleen yang murah2 dan design yang syantek2 ni ..tak rugi uollsssss murah tapi syantek materialnya dan corak2 nya 😘😘😘 #kurtimurahmalaysia #kurtiborongmurah #kurticantik #tiktok #instafemes #bajumurah2 #mirafilzah #missfazura #kingafiq #datoalifsyukri #datoserivida #datoaliffsyukri #syintagila #safieyilias #u #uum #uia #iium #upm #uitm #upsi
RM25 RM25 RM25 SAHAJAAA!!!! . . . Exclude postage 👆 . Lekaihhhhh jom grab baju² kurti aleen yang murah2 dan design yang syantek2 ni ..tak rugi uollsssss murah tapi syantek materialnya dan corak2 nya 😘😘😘 #kurtimurahmalaysia #kurtiborongmurah #kurticantik #tiktok #instafemes #bajumurah2 #mirafilzah #missfazura #kingafiq #datoalifsyukri #datoserivida #datoaliffsyukri #syintagila #safieyilias #u #uum #uia #iium #upm #uitm #upsi
RM25 RM25 RM25 SAHAJAAA!!!! . . Exclude postage 👆Lekaihhhhh jom grab baju² kurti aleen yang murah2 dan design yang syantek2 ni ..tak rugi uollsssss murah tapi syantek materialnya dan corak2 nya 😘😘😘 #kurtimurahmalaysia #kurtiborongmurah #kurticantik #tiktok #instafemes #bajumurah2 #mirafilzah #missfazura #kingafiq #datoalifsyukri #datoserivida #datoaliffsyukri #syintagila #safieyilias #u #uum #uia #iium #upm #uitm #upsi
RM28 RM28 RM28 SAHAJAAA!!!! . . Exclude postage 👆Lekaihhhhh jom grab baju² kurti aleen yang murah2 dan design yang syantek2 ni ..tak rugi uollsssss murah tapi syantek materialnya dan corak2 nya 😘😘😘 #kurtimurahmalaysia #kurtiborongmurah #kurticantik #tiktok #instafemes #bajumurah2 #mirafilzah #missfazura #kingafiq #datoalifsyukri #datoserivida #datoaliffsyukri #syintagila #safieyilias #u #uum #uia #iium #upm #uitm #upsi
RM35 RM35 RM35 RM35 SAHAJAAA! . French material 😉 . New design😘 . EXCLUDE POSTAGE 👆 . Wuishhhhhhh lawa orang tinggi pakai kan 💋 syantekkkkkk nyaaaaaaaaaa💞 . . #kurtimurahmalaysia #kurtiborongmurah #kurticantik #tiktok #instafemes #bajumurah2 #mirafilzah #missfazura #kingafiq #datoalifsyukri #datoserivida #datoaliffsyukri #syintagila #safieyilias #u #uum #uia #iium #upm #uitm #upsi
RM28 RM28 RM28 RM28 SAHAJAAA! . . EXCLUDE POSTAGE 👆 . Wuishhhhhhh lawa orang tinggi pakai kan 💋 syantekkkkkk nyaaaaaaaaaa💞 . . #kurtimurahmalaysia #kurtiborongmurah #kurticantik #tiktok #instafemes #bajumurah2 #mirafilzah #missfazura #kingafiq #datoalifsyukri #datoserivida #datoaliffsyukri #syintagila #safieyilias #u #uum #uia #iium #upm #uitm #upsi
Mencari hadiah utk ibu, emak, mama, isteri tersayang ? Rantai tangan emas suasa 14k crystal swrovski dibawah sangat sesuai. Design yang simple tapi sangat cantik. Sesuai untuk semua peringkat umur pakai. Memang happy kalau yang dapat ni. And yes kita guna crystal original dari Austria ya. 💎 . Promosi : RM110 sahaja free postage . 💎takkan karat 💎blh pakai harian 💎blh kena air 💎tak blh gadai 💎tak elergik/gatal 💎kualiti baik dari emas korea / sadur 💎campuran emas . Wasap admin sekarang juga +601140287307 atau click link di bio ig. . . #gelangacrylicemas #gelangacrylicviral #gelangemasmurah #gelangemas #gelangemas999 #neelofa #loketemasviral #loketemasviral999 #subangemasmurah #emassuasa14kmurah #emassuasatermurah #kedaiemas #kedaiemasonline #emasansuran #kutuemas #emasmalaysia #emastulen #bazarpaknil #nursajat #kingafiq #gelangjademurah #gelangjadetermurah #gelangjadeemas
Mencari hadiah utk ibu, emak, mama, isteri tersayang ? Rantai tangan emas suasa 14k crystal swrovski dibawah sangat sesuai. Design yang simple tapi sangat cantik. Sesuai untuk semua peringkat umur pakai. Memang happy kalau yang dapat ni. And yes kita guna crystal original dari Austria ya. 💎 . 💎takkan karat 💎blh pakai harian 💎blh kena air 💎tak blh gadai 💎tak elergik/gatal 💎kualiti baik dari emas korea / sadur 💎campuran emas . Wasap admin sekarang juga +601140287307 atau click link di bio ig. . #gelangacrylicemas #gelangacrylicviral #gelangemasmurah #gelangemas #gelangemas999 #neelofa #loketemasviral #loketemasviral999 #subangemasmurah #emassuasa14kmurah #emassuasatermurah #kedaiemas #kedaiemasonline #emasansuran #kutuemas #emasmalaysia #emastulen #bazarpaknil #nursajat #kingafiq #gelangjademurah #gelangjadetermurah #gelangjadeemas
Mencari hadiah utk ibu, emak, mama, isteri tersayang ? Rantai tangan emas suasa 14k crystal swrovski dibawah sangat sesuai. Design yang simple tapi sangat cantik. Sesuai untuk semua peringkat umur pakai. Memang happy kalau yang dapat ni. And yes kita guna crystal original dari Austria ya. 💎 . 💎takkan karat 💎blh pakai harian 💎blh kena air 💎tak blh gadai 💎tak elergik/gatal 💎kualiti baik dari emas korea / sadur 💎campuran emas . Wasap admin sekarang juga +601140287307 atau click link di bio ig. . #gelangacrylicemas #gelangacrylicviral #gelangemasmurah #gelangemas #gelangemas999 #neelofa #loketemasviral #loketemasviral999 #subangemasmurah #emassuasa14kmurah #emassuasatermurah #kedaiemas #kedaiemasonline #emasansuran #kutuemas #emasmalaysia #emastulen #bazarpaknil #nursajat #kingafiq #gelangjademurah #gelangjadetermurah #gelangjadeemas
Feedback HAKAK Anak 5 Badan Still Meletoppp Uolls! Akak Ni Beli Terus Pakai,Selesa Sangat Material Bengkung Diamond Gold By @nursajat02 . So Uolls Diluar Sana Yang Belum Dapatkan Cepat2 Datang Sebab Sekarang Ada 5% Less . Contact & Whatapps us!-buy online 0162361400 0162361400 Cash on delivery-seksyen 7/uitm s.alam #shahalam #alamimpian #bengkung #sabah #sarawak #terapiinstagram #ajimaura #sifubads #kingafiq #irfankhairi #like4likes #follow #repostapp #family #beauty #love #sayang #beautiful ful #instafamousmalaysia #erezeki #ukhwati #instagoods #syukurselalu #dropshipper #surirumah #ibu #sayajualonline #marketing #fantasticfattah
feedback panas² ni uolls! letops body kakak azizah 😍 sebab dia pengguna setia bengkung dari @nursajat02 nak body cantik lentik? amalkan penggunaan bengkung diamond gold! hasilnyaa memang auwmm kebabommmm Harga RM139.90 pembelian online whatsapp 0162361400-ita 0162361400-ita Cash on delivery-seksyen 7/uitm s.alam #shahalam #alamimpian #terapiinstagram #ajimaura #sifubads #kingafiq #irfankhairi #like4likes #follow #repostapp #family #beauty #love #sayang #beautyful #sabah #sarawak #instafamousmalaysia #erezeki #ukhwati #instagoods #syukurselalu #dropshipper #surirumah #ibu #sayajualonline #marketing #bengkung
Mencari hadiah utk ibu, emak, mama, isteri tersayang ? Rantai tangan crystal swrovski emas suasa 14K diatas sangat sesuai. Design yang simple tapi sangat cantik. Sesuai untuk semua peringkat umur pakai. Memang happy kalau yang dapat ni. And yes kita guna crystal original dari Austria ya. 💎 . ➡boleh pakai harian ➡kena air pun takde masalah ➡takkan pudar ➡tak karat ➡tahan lama . Harga Rm120 - RM130 sahaja ( free postage ) . Postage : FREE . Wasap admin sekarang juga +601140287307 atau click link di bio ig. . #gelangacrylicemas #gelangacrylicviral #gelangemasmurah #gelangemas916 #gelangemas999 #neelofa #loketemasviral916 #loketemasviral999 #subangemasmurah #emassuasa14kmurah #emassuasatermurah #kedaiemas #kedaiemasonline #emasansuran #kutuemas #emasmalaysia #emastulen #bazarpaknil #nursajat #kingafiq #gelangjademurah #gelangjadetermurah #gelangjadeemas999
Lekaihhhhh jom grab baju² kurti aleen yang murah2 dan design yang syantek2 ni ..tak rugi uollsssss murah tapi syantek materialnya dan corak2 nya 😘😘😘 pm aleen kalau nak join postage esok 🤗 #kurtimurahmalaysia #kurtiborongmurah #kurticantik #tiktok #instafemes #bajumurah2 #mirafilzah #missfazura #kingafiq #datoalifsyukri #datoserivida #datoaliffsyukri #syintagila #safieyilias
Lekaihhhhh jom grab baju² kurti aleen yang murah2 dan design yang syantek2 ni ..tak rugi uollsssss murah tapi syantek materialnya dan corak2 nya 😘😘😘 pm aleen kalau nak join postage esok 🤗 #kurtimurahmalaysia #kurtiborongmurah #kurticantik #tiktok #instafemes #bajumurah2 #mirafilzah #missfazura #kingafiq #datoalifsyukri #datoserivida #datoaliffsyukri #syintagila #safieyilias
Well done & way to go Afiq💪.Top 20 in yr age group #kingafiq #kidschess #chessmaster #masum #kptm #kpm #skjs1 #babadulumaindamhajije
Lets girdle tonggek fuhhhh😙😙😙 RM120 Sangat comfortable... Material yg best Senang nk pakai and buka Yg pasti......sure tonggek and mantap ... 🤩🤩🤩 Ws kita 0162361400 for order Readystok #shahalam #alamimpian #terapiinstagram #ajimaura #sifubads #kingafiq #irfankhairi #like4likes #follow #repostapp #family #beauty #love #sayang #beautiful #korsetmoden #instafamousmalaysia #erezeki #ukhwati #instagoods #syukurselalu #dropshipper #surirumah #ibu #sayajualonline #marketing #girdle #korsetlansing #corsets
🏵️Thank you for keep trusting 🤗Terbaik utk perut buncit menggeleber 🤗 Sesuai utk ibu selepas bersalin 🤗 Utk curve shape waist kerengge 🤗 Support ur' back bone 🤗 Best waist trainer 🤗 Tidak akan bergulung 🤗 Tidak panas or gatal 🤗 22 tulang teflon yg flexible 🤗 High quality material And yg paling disukai...pada yg gemar travel and tour..ia terbaik avoid bloating or perut masuk angin. #shahalam #alamimpian #terapiinstagram #ajimaura #sifubads #kingafiq #irfankhairi #like4likes #follow #repostapp #family #beauty #love #sayang #beautiful #bengkung #korsetperut #corsetmoden #korsetmoden #instafamousmalaysia #erezeki #ukhwati #instagoods #syukurselalu #dropshipper #surirumah #ibu #sayajualonline #marketing
Sabun pink pink jangan mengata rm37.00 sahaja uols,kalau kena mata pun tak pedih.. memang berkesan kalau uols pakai maskara waterproof m & celak hitam waterproof pun senang tanggal,lepas tu ia adalah sabun yang sangat sesuai untuk semua jenis kulit,dah lah bau wangi,sabun yang berbentuk LOVE 💖boleh di potong uols... try lah uols,kalau nak kulit cantik dan sihat.. if you pakai one set lagi bagus.. apa apa pun jom beli di stokis dan agent2 kami tau.. yang penting!!! Jangan mengata🤞🏼🤞🏼🤞🏼 WASAP 0162361400 WASAP 0162361400 #sabunpinkpinkjanganmengata #nursajat02 #janganmengataskincare #terapiinstagram #nursajat #letsbengkung #sabun #janganmengata #ajimaura #jutawan #syukurselalu #bussinesswoman #dexandra #nurraysa #powergold #wanita #terlajaklaris #instagood #niqabis #like4like #projekstg #stokis #shahalam #bazaapaknil #belajarinstagram #lifestyle #instafamous #sifubad #kingafiq
🔥HOT ITEM😍 - 🤗VANS OLDSKOOL PINK ✅SIZE: 36 ✅KUALITI TIP TOP ✅POSTAGE FREE *sabah/sarawak add RM5 - ✅HARGA: RM 50 🤑LELONG🤑 - NO CALL❌WHATSAPP ONLY✅ 📲0108493980 *tekan link di bio ~ #sneakers #kasut #kasutmurah #sneak #shoe #kasutmalaysia #kasutcopyori #onlinemalaysia #kasutmalaysiamurah #kedaikasut #copyori #copyoriginal #copyoriginalmurah #kasutsukan #kingafiq #radkl #zouxshop #cheapsneakers #trustedsellermalaysiaonlineshop
🔥HOT ITEM😍 - 🤗ADIDAS SUPERSTAR SCARLET ✅SIZE: 41-45 ✅KUALITI TIP TOP ✅POSTAGE FREE *sabah/sarawak add RM5 - ✅HARGA: RM 60 *STOCK LIMITED - NO CALL❌WHATSAPP ONLY✅ 📲0108493980 *tekan link di bio ~ #sneakers #kasut #kasutmurah #sneak #shoe #kasutmalaysia #kasutcopyori #onlinemalaysia #kasutmalaysiamurah #kedaikasut #copyori #copyoriginal #copyoriginalmurah #kasutsukan #kingafiq #radkl #zouxshop #cheapsneakers #trustedsellermalaysiaonlineshop
🔥HOT ITEM😍 - 🤗AIR FORCE 1 HIGH VARSITY ✅SIZE: 36-44 ✅KUALITI TIP TOP ✅POSTAGE FREE *sabah/sarawak add RM5 - ✅HARGA: RM 80 *STOCK LIMITED - NO CALL❌WHATSAPP ONLY✅ 📲0108493980 *tekan link di bio ~ #sneakers #kasut #kasutmurah #sneak #shoe #kasutmalaysia #kasutcopyori #onlinemalaysia #kasutmalaysiamurah #kedaikasut #copyori #copyoriginal #copyoriginalmurah #kasutsukan #kingafiq #radkl #zouxshop #cheapsneakers #trustedsellermalaysiaonlineshop
🔥HOT ITEM😍 - 🤗TNT HICUT All Black ✅SIZE: 36 & 37 ✅KUALITI TIP TOP ✅POSTAGE FREE *sabah/sarawak add RM5 - ✅HARGA: RM 70 *STOCK LIMITED - NO CALL❌WHATSAPP ONLY✅ 📲0108493980 *tekan link di bio ~ #sneakers #kasut #kasutmurah #sneak #shoe #kasutmalaysia #kasutcopyori #onlinemalaysia #kasutmalaysiamurah #kedaikasut #copyori #copyoriginal #copyoriginalmurah #kasutsukan #kingafiq #radkl #zouxshop #cheapsneakers #trustedsellermalaysiaonlineshop
🔥HOT ITEM😍 - 🤗NMD ALL BLACK ✅SIZE: 41-45 ✅KUALITI TIP TOP ✅POSTAGE FREE *sabah/sarawak add RM5 - ✅HARGA: RM 80 *STOCK LIMITED - NO CALL❌WHATSAPP ONLY✅ 📲0108493980 *tekan link di bio ~ #sneakers #kasut #kasutmurah #sneak #shoe #kasutmalaysia #kasutcopyori #onlinemalaysia #kasutmalaysiamurah #kedaikasut #copyori #copyoriginal #copyoriginalmurah #kasutsukan #kingafiq #radkl #zouxshop #cheapsneakers #trustedsellermalaysiaonlineshop
Ready stok: Bengkung 16 tulang -RM139.90/free hot lotion XS S M L XL ... Bengkung 22 tulang-RaM139.90 XS S M Girdle M-RM120 S M L For order WhatAps- 60176763855 WhatAps -60176763855 ... #shahalam #terapiinstagram #ajimaura #sifubads #kingafiq #irfankhairi #like4likes #follow #repostapp #family #beauty #love #sayang #beautiful #instafamousmalaysia #erezeki #ukhwati #instagoods #syukurselalu #dropshipper #surirumah #ibu #sayajualonline #marketing #fantasticfattah
Alhamdulillah dah ramai buat keputusan untuk ubah kehidupan mereka menjadi lebih baik dari sebelumnya. Tahniah sebab mempunyai keberanian untuk berjaya👍. Kita berani berimpian mestilah berani bertindak juga. . Tiket flight menuju puncak kejayaan masih ada lagi. Kepada siapa lambat confirm pasti rugi habis. Walaupun kita tidak faham 100% dan hanya menumpang terbang bersama ke puncak kejayaan dalam kapal tersebut, kita tetap dapat menerima kejayaan yang kita impikan. . Kerja bisnes ini hanya bersantai-santai sahaja, tidak perlu keluar rumah, cari orang & jual-jual barang. Memang ramai akan berfikir dua kali dan akhirnya tolak terus kalau dengar saja perlu cari orang/jual barang. Sikap malas adalah salah satu sebabnya. Ini bisnes sangat sesuai kepada orang malas macam kita sebab kita goyang kaki di rumah saja pun, tetap dapat duit💯💰. . Hebatkan? Kita bersantai di rumah sambil terima income secara berganda-ganda. Mahu tahu caranya? Senang saja, bertindaklah kalau mahu hasil. Tiada tindakan, tiadalah hasil. Ingin tahu info lebih lanjut, click link di info profile untuk direct whatsapp sis / DM sis. . Whatsapp No >>>> 📱www.wasap.my/60179080795 Whatsapp No >>>> 📱www.wasap.my/60179080795 Whatsapp No >>>> 📱www.wasap.my/60179080795 . . #HariHariMasyuk #TabungGodzilla2018 #2018TahunKejayaanKami #MillionaireFighterEmpire #MoneyFreedom #MillionaireMentorAcademy #SuriRumahBerjaya #YoungEntrepreneur #ilovemylife #jomubahhidup #produkviral #ikutcarakita #igshopmalaysia #igersmalaya #instaservice #klcc #terlajaklaris #terlajakmurah #najibassadok #sifufbads #azizanosman #megatad #kingafiq #dsvida #nursajat #alifsyukri #neelofa
Alhamdulillah dah ramai buat keputusan untuk ubah kehidupan mereka menjadi lebih baik dari sebelumnya. Tahniah sebab mempunyai keberanian untuk berjaya👍. Kita berani berimpian mestilah berani bertindak juga. . Tiket flight menuju puncak kejayaan masih ada lagi. Kepada siapa lambat confirm pasti rugi habis. Walaupun kita tidak faham 100% dan hanya menumpang terbang bersama ke puncak kejayaan dalam kapal tersebut, kita tetap dapat menerima kejayaan yang kita impikan. . Kerja bisnes ini hanya bersantai-santai sahaja, tidak perlu keluar rumah, cari orang & jual-jual barang. Memang ramai akan berfikir dua kali dan akhirnya tolak terus kalau dengar saja perlu cari orang/jual barang. Sikap malas adalah salah satu sebabnya. Ini bisnes sangat sesuai kepada orang malas macam kita sebab kita goyang kaki di rumah saja pun, tetap dapat duit💯💰. . Hebatkan? Kita bersantai di rumah sambil terima income secara berganda-ganda. Mahu tahu caranya? Senang saja, bertindaklah kalau mahu hasil. Tiada tindakan, tiadalah hasil. Ingin tahu info lebih lanjut, click link di info profile untuk direct whatsapp sis / DM sis. . Whatsapp No >>>> 📱www.wasap.my/60179080795 Whatsapp No >>>> 📱www.wasap.my/60179080795 Whatsapp No >>>> 📱www.wasap.my/60179080795 . . #HariHariMasyuk #TabungGodzilla2018 #2018TahunKejayaanKami #MillionaireFighterEmpire #MoneyFreedom #MillionaireMentorAcademy #SuriRumahBerjaya #YoungEntrepreneur #ilovemylife #jomubahhidup #produkviral #ikutcarakita #igshopmalaysia #igersmalaya #instaservice #klcc #terlajaklaris #terlajakmurah #najibassadok #sifufbads #azizanosman #megatad #kingafiq #dsvida #nursajat #alifsyukri #neelofa
Alhamdulillah dah ramai buat keputusan untuk ubah kehidupan mereka menjadi lebih baik dari sebelumnya. Tahniah sebab mempunyai keberanian untuk berjaya👍. Kita berani berimpian mestilah berani bertindak juga. . Tiket flight menuju puncak kejayaan masih ada lagi. Kepada siapa lambat confirm pasti rugi habis. Walaupun kita tidak faham 100% dan hanya menumpang terbang bersama ke puncak kejayaan dalam kapal tersebut, kita tetap dapat menerima kejayaan yang kita impikan. . Kerja bisnes ini hanya bersantai-santai sahaja, tidak perlu keluar rumah, cari orang & jual-jual barang. Memang ramai akan berfikir dua kali dan akhirnya tolak terus kalau dengar saja perlu cari orang/jual barang. Sikap malas adalah salah satu sebabnya. Ini bisnes sangat sesuai kepada orang malas macam kita sebab kita goyang kaki di rumah saja pun, tetap dapat duit💯💰. . Hebatkan? Kita bersantai di rumah sambil terima income secara berganda-ganda. Mahu tahu caranya? Senang saja, bertindaklah kalau mahu hasil. Tiada tindakan, tiadalah hasil. Ingin tahu info lebih lanjut, click link di info profile untuk direct whatsapp sis / DM sis. . Whatsapp No >>>> 📱www.wasap.my/60179080795 Whatsapp No >>>> 📱www.wasap.my/60179080795 Whatsapp No >>>> 📱www.wasap.my/60179080795 . . #HariHariMasyuk #TabungGodzilla2018 #2018TahunKejayaanKami #MillionaireFighterEmpire #MoneyFreedom #MillionaireMentorAcademy #SuriRumahBerjaya #YoungEntrepreneur #ilovemylife #jomubahhidup #produkviral #ikutcarakita #igshopmalaysia #igersmalaya #instaservice #klcc #terlajaklaris #terlajakmurah #najibassadok #sifufbads #azizanosman #megatad #kingafiq #dsvida #nursajat #alifsyukri #neelofa
Ready stok: Bengkung 16 tulang -RM139.90/free hot lotion XS S M L XL ... Bengkung 22 tulang-RaM139.90 XS S M Girdle M-RM120 S M L For order WhatAps- 60176763855 WhatAps -60176763855 ... #shahalam #terapiinstagram #ajimaura #sifubads #kingafiq #irfankhairi #like4likes #follow #repostapp #family #beauty #love #sayang #beautiful #instafamousmalaysia #erezeki #ukhwati #instagoods #syukurselalu #dropshipper #surirumah #ibu #sayajualonline #marketing #fantasticfattah
Nasib baik COCO S ni untuk semua golongan lelaki perempuan dan juga ibu menyusu!. Tak sakit hati dah brother ni kena kutuk gemuk dlu. . . Sebab dia hanya minum coco s sahaja setiap hari. Dia beli yang original dari stokis dan agent berdaftar sahaja. Dia x beli yang fake. Sebab tuh dia boleh turunkan berat badan dengan mudah kay. . .WhatAps 01160852421-Maya 01160852421-Maya 01160852421-Maya Direct klik di profile link lebih easy #shahalam #alamimpian #terapiinstagram #ajimaura #sifubads #kingafiq #irfankhairi #like4likes #follow #repostapp #family #beauty #love #sayang #beautiful #cocoslim #kurus #ramping #sihat #instafamousmalaysia #erezeki #ukhwati #instagoods #syukurselalu #dropshipper #surirumah #ibu #sayajualonline #marketing #fantasticfattah
KENAPA RAMAI ORANG SUKA BODYDREAM?? . . TIADA KESAN SAMPINGAN🤗 ❤️Sebab Bodydream cuma makanan tambahan bukan ubat 😉 ❤️TANPA KENAIKAN MENDADAK KALAU STOP🤗 So dah dpt ideal weight just maintain jelahh ❤️SESUAI UNTUK IBU MENYUSU ANAK ❤️Boleh jadi milk booster juga ❤️KURUS DENGAN BENTUK BADAN S SHAPE . Kena GRAB CEPAT! FAST ACTION FAST RESULT NO ACTION NO RESULT U STILL FAT AGAIN 🤣 . 📌1 box 15 sachet 📌Tahan 15 hari 📌Sekotak bole turun berat badan 4-7kg! 📌Price sekotak rm95, 2 kotak rm180 sj!!! 📌Free gift😍 . WhatAps 01160852421-Maya 01160852421-Maya 01160852421-Maya Direct klik di profile link lebih easy #shahalam #alamimpian #terapiinstagram #ajimaura #sifubads #kingafiq #irfankhairi #like4likes #follow #repostapp #family #beauty #love #sayang #beautiful #cocoslim #kurus #ramping #sihat #instafamousmalaysia #erezeki #ukhwati #instagoods #syukurselalu #dropshipper #surirumah #ibu #sayajualonline #marketing #fantasticfattah
Wowww!! Coco S??? The most Top hot chocolate slimming drink in Malaysia.. Sis Eskay sendiri pun dh consume Coco S ni tau.. 🤗 . Sendiri kena consume dulu.. Kalau tak consume, tak tahu berkesan ke tidak 😉😜 Dulu 60kg, Alhamdulillah sekarang dah turun ke 54kg 🤗 . . Price?? 2 box for RM190.. Pakat dgn kawan kawan beli yerr utk harga yg lebih murah ☺️💐💕🛍 Yang penting saya dan kawan baik saya tolong ramai orang turunkan berat badan.. Alhamdulilah ❤️ . ✅ Free Gift ✅ Cod Available ✅ Postage Seluruh Malaysia ✅ Free Guidance ✅ Free Tips ✅ Free Smile . WhatAps 01160852421-Maya 01160852421-Maya 01160852421-Maya Direct klik di profile link lebih easy #shahalam #alamimpian #terapiinstagram #ajimaura #sifubads #kingafiq #irfankhairi #like4likes #follow #repostapp #family #beauty #love #sayang #beautiful #cocoslim #kurus #ramping #sihat #instafamousmalaysia #erezeki #ukhwati #instagoods #syukurselalu #dropshipper #surirumah #ibu #sayajualonline #marketing #fantasticfattah
☕ 💜 COCO S merupakan 'supplement' iaitu minuman tambahan yg membantu anda menurunkan berat badan secara sihat! 💪🏽💃🏽 . Minuman berperisa coklat! Tanpa perlu diet! . Korang cuma perlu makan seperti biasa, bukan lebih daripada biasa tau 😁 . ✔ KURUS! ✔ SIHAT! ✔ SELAMAT! . Jom order sekarang! . WhatAps 01160852421-Maya 01160852421-Maya 01160852421-Maya Direct klik di profile link lebih easy #shahalam #alamimpian #terapiinstagram #ajimaura #sifubads #kingafiq #irfankhairi #like4likes #follow #repostapp #family #beauty #love #sayang #beautiful #cocoslim #kurus #ramping #sihat #instafamousmalaysia #erezeki #ukhwati #instagoods #syukurselalu #dropshipper #surirumah #ibu #sayajualonline #marketing #fantasticfattah
#Repost from @cocoslimming.setia.alam with @regram.app ... BOX COCO S YANG KEDUA LOSS 6KG!. . . mudahnya nk kurus dengan coco s ni. Total buang kilo sebanyak 10kg dengan coco s ja pun. Dah la coco s sedap gillee. Lepas tuh bila minum x dak kesan cirit birit pun. X rasa nk membuang mcm some produk right. Kami kualiti antarabangsa. Hrga malaysia. Free monitor lagi tuh guys. . . Berminat? Wassap sis di talian 01160852421❤️ .Maya .WhatAps 01160852421-Maya 01160852421-Maya 01160852421-Maya Direct klik di profile link lebih easy #shahalam #alamimpian #terapiinstagram #ajimaura #sifubads #kingafiq #irfankhairi #like4likes #follow #repostapp #family #beauty #love #sayang #beautiful #cocoslim #kurus #ramping #sihat #instafamousmalaysia #erezeki #ukhwati #instagoods #syukurselalu #dropshipper #surirumah #ibu #sayajualonline #nursajat
BODYDREAM UNTUK YANG SUKA MAKAN TAPI NAK MAINTAIN KURUS!. . selalu kita dengar kalau nak kurus,x boleh makan nasi la, kek la, aiskrim lah.. ruginyaa oii. Malaysia kan kaya dengan pemkanan yang pelbagai. Rugi yang amat kalau x makan. . . Bodydream mampu buatkan anda kurus secara sihat tanpa perlu berpantang. Boleh ja nk makan apa pun. Janji consume bodydream. Cmfrm korang boleh kurus secara sihat siap curvy lagi badan tuh 😘 Nak raya haji ni. Standby cepat coco s. Lagi umpphh plus fibermax sama 😊 Jom kurus secara sihat. . ❤️DM 📩 / WHATSAPP ❤️ ❤️FAST RESPOND INSYAALLAH❤️ . WhatAps 01160852421-Maya 01160852421-Maya Direct klik di profile link lebih easy #shahalam #alamimpian #terapiinstagram #ajimaura #sifubads #kingafiq #irfankhairi #like4likes #follow #repostapp #family #beauty #love #sayang #beautiful #cocoslim #kurus #ramping #sihat #instafamousmalaysia #erezeki #ukhwati #instagoods #syukurselalu #dropshipper #surirumah
VIRAL❗️ VIRAL❗️VIRAL❗️ . BODYDREAM COCO S❗️ . Hanya minum Coco S + Fibermax dah boleh kurus,cantik dan sihat.. 15Hari dah boleh turun berat badan.. . Jangan pikir lama2 untuk kurus,sebab untuk gemuk lebih cepat tau😂😜😂 . Untuk pertanyaan lanjut/order ⬇️ . 📲0️⃣1️⃣1️⃣6️⃣0️⃣8⃣5⃣2⃣4⃣2⃣1 📦 Postage Seluruh Malaysia . . ✅ Free gift ✅ Free guide ✅ Free Smile 😊 . WhatAps 01160852421-Maya 01160852421-Maya 01160852421-Maya Direct klik di profile link lebih easy #shahalam #alamimpian #terapiinstagram #ajimaura #sifubads #kingafiq #irfankhairi #like4likes #follow #repostapp #family #beauty #love #sayang #beautiful #cocoslim #kurus #ramping #sihat #instafamousmalaysia #erezeki #ukhwati #instagoods #syukurselalu #dropshipper #surirumah #ibu #sayajualonline #marketing #fantasticfattah
AWAK??? . Suka makann kan? Tapi awak nak kurus? Awak x nak diet kan. Hari2 awak nak makan nasi. Lagi 1 awak ni malas nak senaman 😂 Ala wakk. Jangan risau k. . Bodydream coco s kan ada. 1box cooc s kan boleh turun berat badan dari 3kg sehingga 5kg wak. Best kann 😁. Sekarang promosi beli 1 box free 1 sachet lagi. Dapat hadiah3 best lagi. . . Kena GRAB CEPAT! FAST ACTION FAST RESULT NO ACTION NO RESULT U STILL FAT AGAIN 🤣 (1 box 15 sachet) . Follow my tips and u will get your own body. Jom kurus secara sihat bersama BODYDREAM. . PASTIKAN BELI YANG ORIGINAL DARI AGENT DAN STOKIS YANG BERDAFTAR SAHAJA.beli yang fake x kurus jangan marah sis 🤣 . WhatAps 01160852421-Maya 01160852421-Maya 01160852421-Maya Direct klik di profile link lebih easy #shahalam #alamimpian #terapiinstagram #ajimaura #sifubads #kingafiq #irfankhairi #like4likes #follow #repostapp #family #beauty #love #sayang #beautiful #cocoslim #kurus #ramping #sihat #instafamousmalaysia #erezeki #ukhwati #instagoods #syukurselalu #dropshipper #surirumah #ibu #sayajualonline #marketing #fantasticfattah
Thank you Datin Seri @dss.zaliahcharles99 .. ... My kind....humility 😘 and loyal customer....much support & encouragement since ai started... ...pinjam ferrari satu...hihihi😅 ... #shahalam #alamimpian #terapiinstagram #ajimaura #sifubads #kingafiq #irfankhairi #like4likes #follow #repostapp #family #beauty #love #sayang #beautiful #instafamousmalaysia #erezeki #ukhwati #instagoods #syukurselalu #dropshipper #surirumah #ibu #sayajualonline #marketing #fantasticfattah
Pinkish lets bengkung by nursajat Tak perlu lagi nk story pasal lets bengkung yg meletops ni....well known🤩😍.. Kempis...slim..fit...mantap...quality terbaik ..and trending... WhatAps 0162361400 WhatAps 0162361400 Harga R139.90 #shahalam #alamimpian #terapiinstagram #ajimaura #sifubads #kingafiq #irfankhairi #like4likes #follow #repostapp #family #beauty #love #sayang #beautiful #instafamousmalaysia #erezeki #ukhwati #instagoods #syukurselalu #dropshipper #surirumah #ibu #sayajualonline #marketing #fantasticfattah
Ready stok: Bengkung 16 tulang -RM139.90/free hot lotion XS S M L XL ... Bengkung 22 tulang-RaM139.90 XS S M Girdle M-RM120 S M L For order WhatAps- 60176763855 WhatAps -60176763855 ... #shahalam #terapiinstagram #ajimaura #sifubads #kingafiq #irfankhairi #like4likes #follow #repostapp #family #beauty #love #sayang #beautiful #instafamousmalaysia #erezeki #ukhwati #instagoods #syukurselalu #dropshipper #surirumah #ibu #sayajualonline #marketing #fantasticfattah
Ready stok: Bengkung 16 tulang -RM139.90/free hot lotion XS S M L XL ... Bengkung 22 tulang-RaM139.90 XS S M Girdle M-RM120 S M L For order WhatAps- 0183103894 WhatAps -0183103894 ... #shahalam #terapiinstagram #ajimaura #sifubads #kingafiq #irfankhairi #like4likes #follow #repostapp #family #beauty #love #sayang #beautiful #instafamousmalaysia #erezeki #ukhwati #instagoods #syukurselalu #dropshipper #surirumah #ibu #sayajualonline #marketing #fantasticfattah
Ready stok: Bengkung 16 tulang -RM139.90/free hot lotion XS S M L XL ... Bengkung 22 tulang-RaM139.90 XS S M Girdle M-RM120 S M L For order WhatAps- 0172496944 WhatAps -0172496944 ... #shahalam #terapiinstagram #ajimaura #sifubads #kingafiq #irfankhairi #like4likes #follow #repostapp #family #beauty #love #sayang #beautiful #instafamousmalaysia #erezeki #ukhwati #instagoods #syukurselalu #dropshipper #surirumah #ibu #sayajualonline #marketing #fantasticfattah
Detail perincian mengenai new produk Lets Bengkong Diamond 22tulang. . . Penambahbaikan di bahagian belt bengkong,-6 tulang kecil di tambah utk support belt dari bergulung seperti bengkong. Belt akan lebih kemas dan merampingkan pinggang. Harga RM139.90 exc pos. Readystok Size: XS 19-25 S 26-32 M 33-40 Nak order? Whatapp 📲+60162361400 ita 📲+60162361400 ita 📲+60162361400 ita #shahalam #alamimpian #terapiinstagram #ajimaura #sifubads #kingafiq #irfankhairi #like4likes #follow #repostapp #family #beauty #love #sayang #beautyful #instafamousmalaysia #erezeki #ukhwati #instagoods #syukurselalu #dropshipper #surirumah #ibu #sayajualonline #marketing #fantasticfattah
tutorial betul ke sabun pink pink jangan mengata boleh putihkan kulit.. tegangkn kulit... ketiak hitam? leher hitam ? celah kelengkang hitam ? awak awak semua mesti cuba sabun pink love ni. selain bagi muka fresh and hilangkan parut jerawat jeragat masalah lain pun dia bantu . seketul boleh dimanfaatkan untuk pelbagai tau harga cuma rm37.00 promotion lg uolls! cepat² sementara stock masih ada CONTACT AND WHATSAPP US 👇 . 0162361400 0162361400 ... #shahalam #alamimpian #terapiinstagram #ajimaura #sifubads #kingafiq #irfankhairi #like4likes #follow #repostapp #family #beauty #love #sayang #beautiful #instafamousmalaysia #erezeki #ukhwati #instagoods #syukurselalu #dropshipper #surirumah #ibu #sayajualonline #marketing #fantasticfattah
Amalkan Cara hidup dan pemakanan yg sehat supaya imuniti tubuh badan kita lebih kuat menentang gejala penyakit. Kenali diri anda dan ukuran saiz pinggang anda..utk tetapkan gol yg anda tentukan... Ukurlilit pinggang juga bole menjadi penanda aras utk tahap kesihatan kita...kerana ia adalah kaedah paling mudah utk mengetahui taburan lemak di bahagian perut..abdormal fat...Pakar perubatan berpendapat peningkatan ukuran pinggang bole meningkatkan pelbagai risiko penyakit.🤒.. ... #bengkung #nursajatshahalam #gemok #gemuk #slimfit #cantikcantik #shahalam #terapiinstagram #ajimaura #sifubads #kingafiq #irfankhairi #like4likes #follow #repostapp #family #beauty #love #sayang #beautiful #instafamousmalaysia #erezeki #ukhwati #instagoods #syukurselalu #dropshipper #surirumah #ibu #sayajualonline #marketing
next page →