#igmy

538,433 posts

Loading...
I will not let insecurity devour me forever. I will take as much time as I need to recover from any open wound. I will not let standards define me. I will not let my past consume me. I shall continue finding solace in the night time and I will ignite a stray light from and for my own soul. TL;DR: *basic ass* bokeh shot. I miss my childhood city, and my temporary escape. __________ #selfreminder #kualalumpur #night #vsco #latenightthoughts #citylights #bokeh
Chor 7
Loading...
Yes, "I am feeling lucky".Google Malaysia. One thing off my bucket list✅🙏 #google #hiphiphooray #dreamsdocometrue #bucketlist #missionaccomplished #igmy #icaniwill #Motivation
女性多喝酵素赶走月经烦恼!👋👋 纯天然酵素不仅不会影响月经,而且还能帮助改善体质,调理内分泌,促进新城代谢以及延缓衰老✔ 是女性排毒、美容、美颜首选🙋 #tremelladxpremium #睡前必备 💌Wechat: jess_lim0409 ---------------------------------------------- #tremelladx #tremelladxjapan #slimming #detox #whitening #healthy #skincare #singapore #igshop #igsg #ighk #igmy #product #slimmingworld #sginstadaily #bestprices #beauty #healthyproduct #onlineselling #worldwideshipping #agentwanted #tremelladxhk #tremelladxsg #tremelladxmy #tremelladx现货 #tremelladx代理 #tremelladx代购
What to do when you dine with 3 actuaries, you act like one as well. ☺️
Pakej like bulanan terbaik dari malaysia 🔥❗️ . Nak amik "Pakej like instagram" bulanan dgn harge murah . . ✔️naikkan sales korang 👌🏻 ✔️ likers boleh real dari malaysia ! ✔️sekali tekan bole around pakej likes akan masuk dan boleh guna banyak kali. ✔️anda boleh guna dlm mase 1 bulan. ✔️anda boleh bgi like sistem ini pada org lain, hanya memerlukan url foto utk jalankan pakej likes. . Igshop tempatan adalah sangat bagus untuk pakej ini kerana ianya unlimited❗️❗️ . Harga promosi tiap pakej termurah ade kat sini eh😊 . Sebarang pertanyaan boleh dm atau ws kami di 📲 Wassap :+601151537914 . #autolike #autolikemalaysia #servisautolike #servisautofollow #servisautocomment #kasiramai #sayajual #promosilikers #lokalah #igshopmalaysia #igmy
Pakej like bulanan terbaik dari malaysia 🔥❗️ . Nak amik "Pakej like instagram" bulanan dgn harge murah . . ✔️naikkan sales korang 👌🏻 ✔️ likers boleh real dari malaysia ! ✔️sekali tekan bole around pakej likes akan masuk dan boleh guna banyak kali. ✔️anda boleh guna dlm mase 1 bulan. ✔️anda boleh bgi like sistem ini pada org lain, hanya memerlukan url foto utk jalankan pakej likes. . Igshop tempatan adalah sangat bagus untuk pakej ini kerana ianya unlimited❗️❗️ . Harga promosi tiap pakej termurah ade kat sini eh😊 . Sebarang pertanyaan boleh dm atau ws kami di 📲 Wassap :+601151537914 . #autolike #autolikemalaysia #servisautolike #servisautofollow #servisautocomment #kasiramai #sayajual #promosilikers #lokalah #igshopmalaysia #igmy
Pakej like bulanan terbaik dari malaysia 🔥❗️ . Nak amik "Pakej like instagram" bulanan dgn harge murah . . ✔️naikkan sales korang 👌🏻 ✔️ likers boleh real dari malaysia ! ✔️sekali tekan bole around pakej likes akan masuk dan boleh guna banyak kali. ✔️anda boleh guna dlm mase 1 bulan. ✔️anda boleh bgi like sistem ini pada org lain, hanya memerlukan url foto utk jalankan pakej likes. . Igshop tempatan adalah sangat bagus untuk pakej ini kerana ianya unlimited❗️❗️ . Harga promosi tiap pakej termurah ade kat sini eh😊 . Sebarang pertanyaan boleh dm atau ws kami di 📲 Wassap :+601151537914 . #autolike #autolikemalaysia #servisautolike #servisautofollow #servisautocomment #kasiramai #sayajual #promosilikers #lokalah #igshopmalaysia #igmy
Pakej like bulanan terbaik dari malaysia 🔥❗️ . Nak amik "Pakej like instagram" bulanan dgn harge murah . . ✔️naikkan sales korang 👌🏻 ✔️ likers boleh real dari malaysia ! ✔️sekali tekan bole around pakej likes akan masuk dan boleh guna banyak kali. ✔️anda boleh guna dlm mase 1 bulan. ✔️anda boleh bgi like sistem ini pada org lain, hanya memerlukan url foto utk jalankan pakej likes. . Igshop tempatan adalah sangat bagus untuk pakej ini kerana ianya unlimited❗️❗️ . Harga promosi tiap pakej termurah ade kat sini eh😊 . Sebarang pertanyaan boleh dm atau ws kami di 📲 Wassap :+601151537914 . #autolike #autolikemalaysia #servisautolike #servisautofollow #servisautocomment #kasiramai #sayajual #promosilikers #lokalah #igshopmalaysia #igmy
Pakej like bulanan terbaik dari malaysia 🔥❗️ . Nak amik "Pakej like instagram" bulanan dgn harge murah . . ✔️naikkan sales korang 👌🏻 ✔️ likers boleh real dari malaysia ! ✔️sekali tekan bole around pakej likes akan masuk dan boleh guna banyak kali. ✔️anda boleh guna dlm mase 1 bulan. ✔️anda boleh bgi like sistem ini pada org lain, hanya memerlukan url foto utk jalankan pakej likes. . Igshop tempatan adalah sangat bagus untuk pakej ini kerana ianya unlimited❗️❗️ . Harga promosi tiap pakej termurah ade kat sini eh😊 . Sebarang pertanyaan boleh dm atau ws kami di 📲 Wassap :+601151537914 . #autolike #autolikemalaysia #servisautolike #servisautofollow #servisautocomment #kasiramai #sayajual #promosilikers #lokalah #igshopmalaysia #igmy
Pakej like bulanan terbaik dari malaysia 🔥❗️ . Nak amik "Pakej like instagram" bulanan dgn harge murah . . ✔️naikkan sales korang 👌🏻 ✔️ likers boleh real dari malaysia ! ✔️sekali tekan bole around pakej likes akan masuk dan boleh guna banyak kali. ✔️anda boleh guna dlm mase 1 bulan. ✔️anda boleh bgi like sistem ini pada org lain, hanya memerlukan url foto utk jalankan pakej likes. . Igshop tempatan adalah sangat bagus untuk pakej ini kerana ianya unlimited❗️❗️ . Harga promosi tiap pakej termurah ade kat sini eh😊 . Sebarang pertanyaan boleh dm atau ws kami di 📲 Wassap :+601151537914 . #autolike #autolikemalaysia #servisautolike #servisautofollow #servisautocomment #kasiramai #sayajual #promosilikers #lokalah #igshopmalaysia #igmy
Pakej like bulanan terbaik dari malaysia 🔥❗️ . Nak amik "Pakej like instagram" bulanan dgn harge murah . . ✔️naikkan sales korang 👌🏻 ✔️ likers boleh real dari malaysia ! ✔️sekali tekan bole around pakej likes akan masuk dan boleh guna banyak kali. ✔️anda boleh guna dlm mase 1 bulan. ✔️anda boleh bgi like sistem ini pada org lain, hanya memerlukan url foto utk jalankan pakej likes. . Igshop tempatan adalah sangat bagus untuk pakej ini kerana ianya unlimited❗️❗️ . Harga promosi tiap pakej termurah ade kat sini eh😊 . Sebarang pertanyaan boleh dm atau ws kami di 📲 Wassap :+601151537914 . #autolike #autolikemalaysia #servisautolike #servisautofollow #servisautocomment #kasiramai #sayajual #promosilikers #lokalah #igshopmalaysia #igmy
Pakej like bulanan terbaik dari malaysia 🔥❗️ . Nak amik "Pakej like instagram" bulanan dgn harge murah . . ✔️naikkan sales korang 👌🏻 ✔️ likers boleh real dari malaysia ! ✔️sekali tekan bole around pakej likes akan masuk dan boleh guna banyak kali. ✔️anda boleh guna dlm mase 1 bulan. ✔️anda boleh bgi like sistem ini pada org lain, hanya memerlukan url foto utk jalankan pakej likes. . Igshop tempatan adalah sangat bagus untuk pakej ini kerana ianya unlimited❗️❗️ . Harga promosi tiap pakej termurah ade kat sini eh😊 . Sebarang pertanyaan boleh dm atau ws kami di 📲 Wassap :+601151537914 . #autolike #autolikemalaysia #servisautolike #servisautofollow #servisautocomment #kasiramai #sayajual #promosilikers #lokalah #igshopmalaysia #igmy
Pakej like bulanan terbaik dari malaysia 🔥❗️ . Nak amik "Pakej like instagram" bulanan dgn harge murah . . ✔️naikkan sales korang 👌🏻 ✔️ likers boleh real dari malaysia ! ✔️sekali tekan bole around pakej likes akan masuk dan boleh guna banyak kali. ✔️anda boleh guna dlm mase 1 bulan. ✔️anda boleh bgi like sistem ini pada org lain, hanya memerlukan url foto utk jalankan pakej likes. . Igshop tempatan adalah sangat bagus untuk pakej ini kerana ianya unlimited❗️❗️ . Harga promosi tiap pakej termurah ade kat sini eh😊 . Sebarang pertanyaan boleh dm atau ws kami di 📲 Wassap :+601151537914 . #autolike #autolikemalaysia #servisautolike #servisautofollow #servisautocomment #kasiramai #sayajual #promosilikers #lokalah #igshopmalaysia #igmy
亲爱滴❤️ 初六快乐 🍊 #igmy #chinesenewyear #cny2018 #cousinslove #fromJBtoPJ
From shoes, bags, tops to pants, @shahirahzainal has it all in her Carousell account!😍Check it out and find her at #carousellmy
Another must try here at Restoran Sulam is their Fish Head Curry...cant say I disagree with that statement...everything here is freshly cooked and the owner himself is the cook so we're really talking about a chef that takes his food seriously here! 😄
One of the nicest otak-otak I've tried...apparently a must at Restoran Sulam here in Johor Bahru...check them out for either lunch or dinner😀
Finally got the chance to check out D7 in Sentul...Must say I liked it... 😀 Minimalist in design but quite the emphasis on having greens all around 👍🏻
End of cny holidays soon. Wishing everyone huat huat n ong ong ~ #cnyday6 #cny2018 #igmy #healthiswealth
任何一段情感关系都是需要经营的,不管是爱情、亲情甚至友情。能够相识已是一种福份,但却不一定能相知相守。只要是经营感情,都一定是双方的,一个巴掌拍不响。如果你对爱情经营的还不错,对另一半可以体谅迁就,那为什么亲情和友情不能?如果关系不好,与其抱怨,不如去想一想哪里出了问题。要求别人改变,不如先从改变自己做起。知人者智,自知者明。每一件事情都有一个保鲜期,保鲜期过了就象坏掉的食物或物品,不能使用或食用了。物有本末,事有终始。 #instalife #life #fantuandairy #fantuanphilosophy #instamoment #somethingthatireallycare #butimnotgoingtocarryonifyounevercareaboutit #ig #igmy #relationship #relationshipgoals #lifelonglearning #知人者智自知者明 #物有本末事有始终
Kepada yang kena reject tu... jangan berputus asa...Bnyk lagi kat luar sana.... Anime legend : slam dunk min rate 11/10 #teamIGMY #IGMY #anime #manga #animemalaysia #anisong #animeedit #animeamv #animes #komikmanga #komikmalaysia #cosplay #cosplayer #animelover #memeanime #otaku
Tucking at favourite restaurant whenever in Penang。德盛饭店的煮炒价钱虽然有点小贵,但味道是不错吃的及超有满足感的,绝对是物有所值的!👍
Soft tender moments with @blushbeautybeyond :)
Sumptuous lunch treat by sis 👍🍊🈵
#Repost @anggunfusion (@get_repost ) ・・・ Anggun Fusion Lunchbox PILIHAN BIJAK untuk yang mementingkan kebersihan, kesihatan dan yang paling penting JIMAT POKET! Senang nak bawa ke pejabat, piknik atau bercuti. Kami nak bagi secara PERCUMA je untuk followers kami. Best kan? Nak dapatkan set lunch box special edition dari Anggun Fusion? Hanya dengan 3 langkah mudah, anda boleh berpeluang memenangi 1 set Anggun Fusion Lunchbox & 1 produk Anggun Fusion. Sertai sekarang! Lihat post paling atas di dalam page Anggun Fusion. TARIKH TUTUP PENYERTAAN ADALAH PADA 28 FEBRUARI 2018. 20 Pemenang yang bertuah akan diumumkan pada 1 MAC 2018. P/s : Jangan lupa tag mak dan kawan-kawan korang! Tertakluk pada terma & syarat. #tukangmasak #anggunfusion #truecooks #yum #eatfamous #goodeats #homecooking #food #foodporn #healthyfood #malaysia #love #kenduri #sayajual #fusionfood #naturaltaste #orderonline #visitmyig #instaseller #sapotlokal #bazaarpaknil #igersmalaysia #igmy #rasaasli
"Sunsets are proof that no matter what happens, every day can end beautifully." #kristenbutler #igmy #igsg #sunset #sunsetsky #sunsetgram #sundown #sky #skyporn #skyphotography #clouds #fluffyclouds
🖖🏻 We brought it back. Shop these perfectly belled bottoms before they go (again)🌪🌪 Harbor Supreme Bandeau Top in Black RM70 • Arlo Bell Bottom Pants RM129 with delivery
Pakej like bulanan terbaik dari malaysia 🔥❗️ . Nak amik "Pakej like instagram" bulanan dgn harge murah . . ✔️naikkan sales korang 👌🏻 ✔️ likers boleh real dari malaysia ! ✔️sekali tekan bole around pakej likes akan masuk dan boleh guna banyak kali. ✔️anda boleh guna dlm mase 1 bulan. ✔️anda boleh bgi like sistem ini pada org lain, hanya memerlukan url foto utk jalankan pakej likes. . Igshop tempatan adalah sangat bagus untuk pakej ini kerana ianya unlimited❗️❗️ . Harga promosi tiap pakej termurah ade kat sini eh😊 . Sebarang pertanyaan boleh dm atau ws kami di 📲 Wassap :+601151537914 . #autolike #autolikemalaysia #servisautolike #servisautofollow #servisautocomment #kasiramai #sayajual #promosilikers #lokalah #igshopmalaysia #igmy
Pakej like bulanan terbaik dari malaysia 🔥❗️ . Nak amik "Pakej like instagram" bulanan dgn harge murah . . ✔️naikkan sales korang 👌🏻 ✔️ likers boleh real dari malaysia ! ✔️sekali tekan bole around pakej likes akan masuk dan boleh guna banyak kali. ✔️anda boleh guna dlm mase 1 bulan. ✔️anda boleh bgi like sistem ini pada org lain, hanya memerlukan url foto utk jalankan pakej likes. . Igshop tempatan adalah sangat bagus untuk pakej ini kerana ianya unlimited❗️❗️ . Harga promosi tiap pakej termurah ade kat sini eh😊 . Sebarang pertanyaan boleh dm atau ws kami di 📲 Wassap :+601151537914 . #autolike #autolikemalaysia #servisautolike #servisautofollow #servisautocomment #kasiramai #sayajual #promosilikers #lokalah #igshopmalaysia #igmy
next page →